Temat: Atari 8-bit w TokFM
Witam
Właśnie się dowiedziałem, że dzisiaj (22.06.2006) o 21:00 w TokFM będzie audycja poświęcona małemu Atari.
Pozdrawiam
VLX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Właśnie się dowiedziałem, że dzisiaj (22.06.2006) o 21:00 w TokFM będzie audycja poświęcona małemu Atari.
Pozdrawiam
VLX
może spróbuję...
z tego co teraz mówia to bedzie o tym jak stare gry zostały przenieisone na PC...jak ktos moze prosimy nagrać:)
http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53862,2264799.html
mam beke.. gosciu co prawadzi program ma te same imie i nazwisko co ja ;D http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,55063,1997891.html heheh ;D :D :D
a i jeszcze GG do typa 977 wiec bedzie mozna zadawać pytania ;D
Ostatnio edytowany przez stryker (2006-06-22 19:13:24)
Podobno bedzie niespodziewanka :)
Uprasza sie o utrzymanie bitrate na poziomie 40-50kbit ;)
Ktoś nagrywa? Ja chciałem, ale mi ciągle zrywa (i to chyba nie wina mojego łącza).
JA :P nagrywam :)
a ja uzupełniam hasło o RADIOKOMPUTERZE (w Atariki) :D
Ostatnio edytowany przez Dracon (2006-06-22 20:35:19)
dzieki, fajna audycja, prowadzacy troche nieprzygotowany (powiedziec o hubbardzie 'zlepek dzwiekow' to profanacja ;) ale bylo overall sympatycznie.
po podaniu adresu w radiu atariarea slashdoted :]=
http://ftp.pigwa.net/upload/radio_TOK_FM-2006.06.22/ - zapis całości :) - tylko poczekajcie jak dossam - bo pigwa padnie :) hahahaha
Pin: akumlator znowu siadl w aucie? :)
nie - podłączyłam za wczasu do PROSTATOWNIKA :)
o - PIGWA zwolniła :) - haha
Ostatnio edytowany przez Pin (2006-06-22 22:00:39)
W powyższym katalogu na pigwie znajduje się również wersja mp3 audycji (22,5kHz,~48kbps) - "for low-end-systems" ;) Długość - ok. 18M.
Aha - prawdziwy partyzant nie sypia w hotelu (no, chyba że jedzie "nie sam")! :D
siem zmęczyyłem, siem nagadałem ;)) lol ... ;))))
jakbyscie dali znac wczesniej, ze bedzie reklama aa, to bym limity jednoczesnych sesji zwiekszyl. :)
fajna ta autycja byla :)
Uwaga! Zmiana pozycji. Poniewaz powoli zbiera sie troche materialow dot. atari w mediach, postanowilem, ze przerzuce to wszystko w jedno miejsce:
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/other/w_mediach/
Jak znajde to zaraz wrzuce tez media 'wizualne' (gdzie byly te skany z gazet...)
Przy okazji -- pigwie zabrano ram. Kto deklarowal na #a8, ze moze jakiegos ramca zalatwic proszony jest o kontakt.
Przy okazji -- pigwie zabrano ram. Kto deklarowal na #a8, ze moze jakiegos ramca zalatwic proszony jest o kontakt.
Hej!
Kiedyś o tym rozmawialiśmy... ale mówiłeś iż to nie jest zwykły RAM tylko jakiś wydziwiony COMPAQ. Masz jakąś fotę tej pamięci?
pozdr
Seban
No tak, ktoz to mogl byc inny jak nie Seban... :)
No to jest proliant i jest wybredny :) - skana zrobilem - ftp://ftp.pigwa.net/upload/proliant-ram.jpg
Wyglada na to ze to sdram buforowany choc mi sie wydaje ze ecc tez.
Tak czy inaczej - pamieci albo nie chodza (niewykrywane) albo nie daja sie wlozyc (wciecia)
Jak bys cos znalazl to bede bardzo dzwieczny.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 16 zapytań ]