Temat: sprzedam ...D.8002_HS
sprzedam .... http://atariki.krap.pl/index.php/D.8002_HS
bo "prawie" za darmo nikt nie chciał ;P ....
:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam .... http://atariki.krap.pl/index.php/D.8002_HS
bo "prawie" za darmo nikt nie chciał ;P ....
:)
a na co mnie to ;)
Stryjek: za ile i dlaczego tak drogo i czy sprawna...? ;)
jak ostatnio wlaczalem... kilka miechow temu to dzialala :)
cena minimalna 100 zł :) kto da wiecej ? ;D
W sumie może i bym łyknął, tylko na razie kiepawo z kaską... Sikor - bierzemy "na pół"? ;)
a ja tak offtopicznie ?
czemu na atariki ten artykuł przeznaczony do skasowania i co to za model stacji (jakieś szczegóły) ??
czemu na atariki ten artykuł przeznaczony do skasowania i co to za model stacji (jakieś szczegóły) ??
No właśnie dlatego.
stacja STD - czy ma jakiś dopał ?? - 180, 360, 720, czy co ?? - daje 50 :) - lub 47.20 i piwo :)
właśnie Stryjku napisz jakiś info o niej!!
no właśnie poprosimy info i możemy licytować. Jak co to daje 47.21PLN + piwo
50zł + 4pifka... kto da wiecej....
jeśli qpię tę stację stanę się kolekcjonerem a nie "juserem"...
:) licytacja zaczyna sie od 100 bo za tyle ja kiedys kupilem :-) ... czy ma jakies turbo ?? niewiem ... jest ona z ZSRR wiec cholera wie co oni tam wsadzili ;]
to tyle ;)
Wsadzili ruskie scalaki, rarytas.
Amortyzacji nie liczysz?
Jak ruska, to pewnie to tylko imitacja stacji dysków a tak naprawdę to system podsłuchowy lub urzędzenie to sterowania rakietami średniego zasięgu z głowicami atomowymi ;)
Policytowałbym, ale jestem bez kasy, niestety?
Pancernością wykonania przypomina SNkę, ale jak widać, ma dwa porty SIO.
Mam nadzieję, że nowy właściciel przeprowadzi jakieś kompetentne testy, zrysuje schemat, itp?
Dobra - bierzem z Sikorem po połowie. Czas zobaczyć co to za cacko i potestować nieco. :)
Miker tylko zróbcie jakiś piękny jej opis..
Jaka szybkość itd !!
Chętnie, przekazanie 33.33%:
-Jeśli bedzie jakiś sztab to na sztabie, a jak nie to na party ( mam nadzieję że party będzie )..
Rozumiem że grafik katowania stacji ustalony ( he he )
Ostatnio edytowany przez AS... (2006-06-15 21:08:09)
stryjek: no a gdzie jest opis może ich przebiję (big trio) :D
hmmm. opis ;P
nie ma takowego ;P
gratis dodaje przejsciowke do zasilania ...mzoemy wtedy podlaczyc ja do PC'towego zasilacza ...pod spodem mamy do wyboru wybor stacji od 1-4 ...
jak chcesz to przedzwon jutro na skype'a do mnie to zademonstruje ci ja live ...kamerką :)
pozdro.
To ile Casper daje i czy potestuje stację jak ewentualnie ją kupi. Bo jak ma wylądować w jego szafie tak jak 80% jego projektów to ja dziękuję...
głównie mnie to interesuje - potestowa, zobaczyć... a w szafie nie wyląduje, od czasu, gdy Pasiasty zreperował sprzęcior nic nie leży w szafie.
to kto ją w końcu zgarnia?
ja zabiream, ale kota w worku nie kupuje. Google milczy na temat tego czegoś. Cena którą stryjek podał jest do zaakceptowania. W razioe czego licytuje dalej.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 16 zapytań ]