Temat: APE kontra Atari810 - i inne refleksje
powiem krotko...jestem lekko zalamany ape w najnowszej wersji pod Xp. raz ze sie placi za na jak za zboze, to jeszce nie udalo mi sie jej zmusic do pracy z 3*sio speed...KASZANA !! wezmy np. atr 16mb - katalogi powypychane giercami - mypicodos w wersji highspeed zwiesza od razu malucha. podobnie Ape warp dla mydosa z pakieta APE`a. Natomiast darmowe atari 810 zasuwa w powyzszych przypadkach jak szalone - od razu czuc dopal...tak wiec wniosek - to co darmowe nie musi byc i nie jest do konca gorsze..
chyba gosciu troche z byka spadl ze swoimi cenami... widzieliscie cene Warp XL/XE ??? 55dolcoc- pogielo go...za co ?? za jeden epromik i troche kabla..myslalem za ataraowcy to mimo wszystko ludzie z pasja...rozumie ze sa jakies koszty, ktor ponosza...ale zeby byc hiena...ja nie moge..
ps. dobrze napsilem hiena ??
a teraz z innej beczki :
- czy qmeg da mi speeda podczas ladowania przez sio2pc atr z grzyba bez loadera ape warp, np demka pelnodyskowe ??
- jest reset jakis konkretny ??
- mam "socketa" w maluchu - czy wymina orginalnego OSa sprowadza sie do podmiany kosteczki ?? jak jest optymalnie.
- KTO MI ODPLATNI E --- PROSZE -- zamontuje 1mb simma i qmega ??
PLEEEAAASEE !!!! jestem z okolic Katowic :-)
aha. zapuscilem sobie dzisiaj na emulcu NUMENA...jak dla mnie mistrzostwo jesli chodzi o music... zabila mnie..mam nadzieje ze nikogo nie urazilem.. :-)