Temat: [S][O] Śmieci z piwnicy, za przysłowiowe piwo i za gratisa
...
Ostatnio edytowany przez Zgrd (2024-07-19 21:56:29)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S][O] Śmieci z piwnicy, za przysłowiowe piwo i za gratisa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...
Ostatnio edytowany przez Zgrd (2024-07-19 21:56:29)
....
Ostatnio edytowany przez Zgrd (2024-07-19 21:54:25)
Hejka, jak nikt się nie zgłosi może się uda wreszcie ustawić po joya, to zachowaj dla mnie:
1. Ten kabel DIN3 (czyli kabel mono do dźwieku) idealnie podłącza Atari do starych monitorów czarno-białych (pewnie też zielonych i bursztynowych), mam gdzieś tak przerobioną chyba Velę 14" od McGyvera (chyba), więc może się przydać. Więc poproszę punkt 1 (chyba, że ktoś się zgłosi, ja ciśnienia z tym nie mam)
2. Też poproszę, zaciekawił mnie. I nie wygląda na chinch, ale na wtyk taki, jak jest antenowy w Atari. Ciekawe, który sprzęt miał tak wyprowadzony sygnał po niskiej.
5. Ale same baterie, jak można. Są do pilota - może będą ok.
7. Jeśli masz wywalić, ale to też dodatek - mały amperaż ;)
Co do "piątku" - proponuję chwilę dłużej, bo ludzie na Lost są (ja akurat pracuję przy egzaminach, więc Warszawa)
Może wreszcie się uda, bo zaraz jakiś rekord pobijemy ;)
To wstępnie rezerwuję, a nr2 jako taki to cinch, ale od czego takie cudo diabli wiedzą, kupiłem kiedyś żeby smarta czymś dopchać i zyskać te 2zł :D
Dopiero dzisiaj doszły te klawiatury, więc termin i tak warto przedłużyć jeśli komuś takie cuda będą przydatne.
9.
Będzie tez kilka toreb nakładek, ale tutaj najpierw muszę sprawdzić ile będzie kompletnych zestawów i czy coś sobie zachowam.
10gr/szt, czyli za komplet ~10zł.
Paczkomat mały.
Jeśli to standard Cherry MX (w sensie "krzyżyk") to poproszę jeden zestaw.
Krzyżyk. Jutro wyciągnę, skompletuję i zrobię fotkę od spodu.
Zaktualizowałem galerię o zdjęcia switcha i klawisza od spodu.
To jest jakiś zamiennik cherry, wszędzie określany jako outemu.
Jak pasują to potwierdź na PW.
Łącznie są 3 pełne zestawy nakładek. Stan jak na foto, do mycia własnoręcznego.
Ostatnio edytowany przez Zgrd (2024-07-14 21:32:33)
Dobra, czyli to co chciał Sikor to leci w paczuszkę dla niego, a reszta na dniach do elektrozłomu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 13 zapytań ]