Ha ha ha ... oj Sikor sikor .... zanim zaczniesz się frustrować i odbierać uwagi jako osobiste mógłbyś najpierw przeanalizować i inne punkta widzeniowe ;)) (rozbawiłeś mnie trochę) no ale i zasmuciłeś...
Więc od początku. :
Po pierwsze nie robię żadnych osobistych wycieczek.
Do dzisiaj w życiu nie wiedziałem nawet o istnieniu tego topicu. ot po prostu tu nie zaglądałem.
W twolinerze tez nie krytykowałem idei którą zresztą uważam za fajna i słuszną.
Zaznaczyłem tylko nieudolność napisania (a raczej sformułowania) regulaminu ( przez megabossa?). I sobie z tego zażartowałem.
Wyobraz sobie taką sytuację gość tak jak ja nie wie o co chodzi, bo nie widział tego tpicu, klika sobie w baner 5zl compo i czyta regulamin ...
Tam nic z niczego nie wynika, nie jest napisane nawet na czym polega konkurs i co mozna wygrac. jest napisane tylko co musi miec program i gdzie zrobić przelew.... Ale jaki znowu program ?? i jaki przelew ?
przyznam, ze jak przeczytałem po prostu tamto ogłoszenie to najzwyczajniej chciałem się dowiedzieć o co chodzi... A ze akurat w ogłoszeniu były twoje dane to sie też pojawił i twoj nick w moim pytaniu...
Sikor Naprawdę nic do Ciebie nie mam a wręcz przeciwnie. 5zł compo widzę jako fajny pomysł, chętnie wziąłbym nawet w nim udział ale po prostu nic nie pamiętam z basica i nie chce się kompromitowac, do tego czasu brak ;). W kazdym razie nawet nie biorąc udziału w konkursie chetnie powiększe jego pulę. ;))
no cóż to na tyle. Mam nadzieje, że conieco wyjaśniłem.
Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor