xxl napisał/a:Oczywiscie przypadkiem slupem jest nieznany nikomu znajomy Vasca.
Dlaczego zakładasz, że to znajomy Vasca? Domenę może wykupić ktokolwiek i skierować ją na dowolny adres IP. Podstaw chyba nie muszę tłumaczyć?
xxl napisał/a:(bo przez niego o malo nie wyslalem pracy na party)
xxl napisał/a:Lizard napisał/a:Zapytałem: "w którym miejscu tej strony można przesłać prace" oraz "czy ta strona wygląda na strona SillyVenture".
probujesz zmienic temat i toczyc rozmowe w nieistotnych sprawach.
Napisałeś, że o mało nie wysłałeś pracy, więc zapytałem, gdzie tam można to zrobić?
xxl napisał/a:nie mowie ze relatywizujesz problem bo to wymaga jego zrozmienia, mowie ze trolujesz.
Rozumiem Twój problem:
czepiasz się, że jesteś kierowany na stronę, na której ostatnie wpisy pochodzą z 2013 roku i jej szata graficzna nie ma nic wspólnego z Silly Venture; notabene z Last Party łączy ją tylko logo,
nie potrafisz odróżnić rozróżnić jednego loga od drugiego,
przywołujesz regulamin, na początku którego jest jak wół: "Prace konkursowe należy dostarczać na adres vasco@atari8.info", czego zapewne nie zauważyłeś,
wystawiłeś trzy prace na SV 2020+1, więc wiesz, że na to party prace wysyła się poprzez formularz na stronie, a nie mailem.
Trzy punkty z czterech wskazują, że masz problem z oczami i czepiasz się wszystkiego, jak pijany płotu, ale to ja trolluję.
Ktoś wykupił domenę, bo była wolna, i skierował ją na stronę Vasca, bo mógł. Jeżeli komuś to przeszkadza, to niech znajdzie właściciela i z nim pogada. Jak widać ani Vasco, ani Grey nie mają z tym problemu. Ja również nie.
Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.