Racja, to byly czasy... Jeszcze mam Twoj list z 1994 roku, ktory zes napisal po party Mirowie (w sprawie wymiany programowej)... . :) :D
hehh ... ja pisalem w sprawie wymiany programowej ?!? jeez ... no niezle, ladnym kiedys bylem punkiem. z tego co pamietam konop byl lepszy w te klocki. napisal kiedys taki list do mirage'u ze po jego przeczytaniu zdrowo mi koparka opadla :)
Hipotetyczny dialog z party sprzed kilku lat:
- Co tam u ciebie?
- A no nic, wszystkiego dowiesz się z listy, który wysłałem w drodze na party. :mrgreen:
jako zywo! kiedys u mnie na chacie byl zbior ludzi. bylo nas tam z 12 osob (konop, jordan, yoghurth, kolesie z sammaru (C64), muti, jeszcze ktos) nagle dzwonek do drzwi. matka otwiera, ja po chwili chce wyjsc ze swojego pokoju, wiec przepycham sie miedzy goscmi, otwieram drzwi do mojego pokoju i w drzwiach zderzam sie z ... bartmanem (RIP) i jego panna. wtf ?!??!?!??!??!?!? okazuje sie ze bartek nie mial co robic w sosnowcu, wiec postanowil mnie odwiedzic. zaraz na wstepie wreczyl mi dyskietke 3,5" z listem ktory do mnie napisal, bo w momencie obecnym to mu sie juz nie chcialo gadac o jego zawartosci. LOL