Temat: Sztabik?
Niektórzy mnie naciskają, aby ustalić next sztab. Więc głosowanie!!! Tam gdzie zawsze (Wilcza 29), sobota, g. 17:00...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niektórzy mnie naciskają, aby ustalić next sztab. Więc głosowanie!!! Tam gdzie zawsze (Wilcza 29), sobota, g. 17:00...
Mnie jak zwykle MTV kiedy bedzie i jak nic mi nie wypadnie to bede...
Zgadzam się z przedmówcą. Nie mam nic na przeciwko, by sztabik odbył się z którymkolwiek z wymienionych terminów i będę na nim z prawdziwą przyjemnością, o ile mnie również nic nie wyskoczy. Zresztą nikt nikogo pod pistoletem trzymać nie będzie. ;)
[ Dodano: 02.11.2004 22:26:40 ]
Choc może zagłosuję na... no bo inaczej nie będzie sztabu w listopadzie, a chyba nie chcemy zerwać z naszą nową świecką tradycją, czyż nie?
no - ja też zamierzam być - i również jak przedmówca szanuję tradycję! :)
Na 99% się zjawię z tatą(tata chciał w sumie kiedyś jechać na sztab do Warszay)... Zobaczymy jak wygląda sztab po Warszawsku.
Będzie się lało Krami :)
hmmm będę.... :twisted:
W takim układzie, będe czekał od rana prosząc dobrych ludzi na ulicy o drobne datki na chleb... w płynie. :twisted:
samurai bedziesz ?!?
jak na razie nic nie wiadomo ...
Witam Kolegów z Atari. Jak znajdę chwilkę to wpadnę się przywitać.
Pozdrawiam
Cobra/Samar/Fraction
ale piotrek ... tata grzybsona bedzie, wiec jak Ciebie moze nie byc ?!? nie oslabiaj mnie, plz
O.K. - ustalone:
Sztab Warszawski, edycja Listopad 2004: ostatnia sobota listopada, od g. 17:00, Warszawa, ul. Wilcza 29, pub Gorączka Złota ;)
no wlaśnie Piotrek, jak my będziemy, to ciebie miałoby nie być?
cedyn: obaczymy, obaczymy ... jak na razie nic nie wiadomo :)
Było mega roxor..
Respecta dla Grzybsonów... 8)
i te wino ;)
Oh yeah. Tanie wino mega r0l0. :D (Spe)szeol 2 pana z dzieckiemn z Częstochowy.
[ Dodano: 28.11.2004 01:01:43 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
no i róló :)
A Cedynia nie było, o! :D
A no róló było! Tylko, że ciut wcześnie nam uciekłeś Miker i co nieco cię ominęło. Małe ok. litrowe co nieco :)
a cedyn to lamuch :)
:P
Pozdrowienia dla Częstochowy!!!
Grzybson's: szacuneczek :D :rolleyes: :P
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 13 zapytań ]