Odp: Obudowy cartridge kompatybilne z XEGS
Fajnie to wyszło ;) A "Vicki" w wersji poprawionej czy ten z błędami?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajnie to wyszło ;) A "Vicki" w wersji poprawionej czy ten z błędami?
Jest Vicky poprawiony i to razem z intrem w pojedynczym pliku xex. Testowałem, super sprawa. Ktoś na aolu niedawno publikował, to jest nowa zupełnie wersja, nie odkopana.
Ale ja tylko mówię, że takowy jest w ogóle - a na tym kartridżu to nie wiem jaki, nie to miałem na myśli :)
@Mq
Dokładnie taki jak to wydał Atrax. To oryginalny projekt z przełącznikiem dostosowany do nowej obudowy.
A, rozumiem, czyli w sensie, że to kartridż w wersji niekoniecznie do grania, tylko do napawania się kolekcją :)
Poświąteczna promocja: obudowy RAL7035 oraz czarne dymione do piątku włącznie (09.04.2021), do godziny 20-tej czasu forumowego w cenie 11zł/szt (przy zamówieniu minimum 5 sztuk) plus koszt wysyłki (uśrednione - 12zł, wysyłka paczkomatem inpost).
Witam, czy szykuje się w najbliższym czasie kolejna promocja na obudowy ;) ?
Raczej nie - problem z dostawami ABS-u, czekam na kolejną partię i pewnie będę płącił drożej niż wcześniej, ae standardowe ceny utrzymam. ile potrzebujesz?
Raczej nie - problem z dostawami ABS-u, czekam na kolejną partię i pewnie będę płącił drożej niż wcześniej, ae standardowe ceny utrzymam. ile potrzebujesz?
5-10 sztuk, kolor obojętny
Tyle to mam na stanie.
To wziąłbym 6 szt. Zrobiłem sobie 5 kart'ów projektu Mq (nie bez problemów, Mq - dzięki za wsparcie) więc fajnie by było gdyby miały obudowy.
Napisz na biuro (małda) sikorsoft kropka waw punkt pl - napisze co i jak. Koniecznie napisz, że zgłaszałeś się przez forum atariarea. Ustalimy co i jak.
To teraz są też dostępne czerwone w standardowej cenie. Mam kilka drugiego gatunku różnych kolorów (jak zwykle przebarwienia), ale jeszcze nie liczyłem ile.
Kolor czerwony zbliżony do tego, co robiony z lampą - najprawdopodobniej zaraz będą lepsze zdjęcia od ccwrc.
Ostatnio edytowany przez Sikor (2021-09-24 21:33:33)
Fotki są :)
Reszta znajduje się na forum Atari Age, zapraszam wszystkich, którzy chcieliby dopasować vlepy kolorystycznie:
https://atariage.com/forums/topic/22767 … nt=4911739
Fajna ta czerwona naklejka z żółtym Prince of Persia. Świetnie się te kolory zestawiają.
Czy ten czerwony kolor obudowy jest zbliżony tonem do czerwonego napisu na Atari, tylko np. trochę ciemniejszy lub coś w tym stylu, czy raczej jest to inny ton? @ccwrc, był byś tak uprzejmy, żeby zrobić zdjęcie tej czerwonej obudowy obok napisu Atari z serii XE, lub np. tegoż napisu z magnetofonu XC12?
XC11 akurat jest lepszy, nie gorszy.
Dzięki wielkie! Dobry pomysł z tymi joystickami dla referencji, teraz już mniej-więcej wiadomo jaki jest ten czerwony. Dzięki raz jeszcze za te zdjęcia.
Ok, mam w drugiej jakości RAL7035 (jasno szare) oraz czarne dymione, jakby co - pisać. Czerwonych w drugim gatunku tym razem nie ma.
Dla mnie szykuj setkę jasnych, szczegóły dogadamy przez telefon. Dzwon w wolnej chwili.
Nowy rok, nowy kolor ;) Po prostu czarne :D
A na pewno pasują? Nie są zbyt ciasne? Wszak czarny wyszczupla... ;-)
@Sikor
7 minut temu wysłałem do Ciebie maila, ile jeszcze muszę czekać na odpowiedź? Dlaczego wystawiasz moją cierpliwość na próbę? :P
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 3.982 sekund, wykonano 13 zapytań ]