Odp: Great Green Adventure - cartridge
@Sikor
Ja uczciłem to otwierając piwo a przyszły właściciel jak będzie chciał to może nawet zamontować w środku kulę disco a naokoło niej grafiki lasek na wrotkach - jego wola, na diodę się nie umawialiśmy :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Sikor
Ja uczciłem to otwierając piwo a przyszły właściciel jak będzie chciał to może nawet zamontować w środku kulę disco a naokoło niej grafiki lasek na wrotkach - jego wola, na diodę się nie umawialiśmy :D
Ja uczciłem to otwierając piwo
Ja wolę pić piwo niż je tylko otwierać :D
We were shortly testing most of available Atari XE/XL cartridge game dump files (all ROM sizes: 8, 16, 32, 64, 128 KB) published on www.atarimania.com site and all of them was working perfectly.
Czy ktoś próbował dodawać obrazy 128KB (ROM), bo mnie soft wrzeszczy, że jest za mało pamięci!
Pojedynczy ROM 128KB? Podeślij ROMy, sprawdzi się. Ja programuję po 512KB, ale bankowane, z tego softu co go ccwrc używa...
@Sikor
Mr. Piguła napisał mi maila, że już sobie poradził.
Ostatni datek na pigwę związany z GGA został przekazany od usera "hsimpson". Dziś odebrał cart. :)
Bardzo dziękuję za wsparcie Pigwy!
Pigwa też dziękuje i potwierdza wpłaty od Piguły i hsimpsona. :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 12 zapytań ]