@Jacques, pozwól, że coś Ci tutaj wyjaśnię, bo najwyraźniej intencje same w sobie nie docierają.
Moje "trollowanie" jest tutaj celowe, nie jest to żadne wkładanie kija w mrowisko, ani też poróżnianie żadnych ludzi poza Tobą samym.
Powód mojego zachowania tutaj jest prosty. Założyłeś ten wątek z tendencyjnym pytaniem, zmierzając do uzyskania założonych z góry wyników nie dlatego, że ma on czemuś służyć konkretnemu, a tylko po to żeby rozwinąć skrzydła w swoim własnym trollingu, który przestał Ci wychodzić w wątku Sikora. Ponieważ tamte wyniki dyskusji Ci się nie podobały, to postanowiłeś dokładnie to zrobić.
Niczego nie prowokuję, a jedynie obnażam.
Wątek Sikora jest nakierowany na refleksję i dyskusję - nawet jeśli nieraz burzliwą, to ma jakiś cel, bo programiści na podstawie owych starć zdań mogą dokonać pewnej oceny grup odbiorców pisanego oprogramowania - zakładam, że taki lub zbliżony cel przyświecał tamtej ankiecie.
W przeciwieństwie Twoja ankieta nie wnosi kompletnie nic. Cele jej założenia widzę takie: przyćmienie ankiety Sikora, ośmieszanie jej i deprymowanie. Dalej patrząc poróżnianie ludzi i wprowadzanie między nimi podziałów. I jeszcze ewentualnie wścibstwo dotyczące stanu posiadania, albo też własną próżność w demonstrowaniu własnego posiadania. Sorry, ale nie jestem w stanie dopatrzeć się sensownego ani racjonalnego celu prowadzenia tej ankiety. Jeśli jest inaczej, proszę o podanie celu tej ankiety.