Odp: Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Zdefiniuj "zaraz" :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdefiniuj "zaraz" :)
Dwa miesiące temu ;) Dely przeca informował :D
skoro powiedział że zrobi, to nie trzeba co kwartał przypominać... ;)
czy tylko mi ostatnio forum strasznie mi zamula?
jakby po każdym wejściu na stronę główną czy otwarciu wątku, dane były wczytywane z kasety
U mnie też. Każda taka operacja trwa conajmniej 30 sekund, a czasem i dłużej.
'ostatnio' jakoś mniej więcej w tym tygodniu (jest u mnie gorzej)
[...]jakby po każdym wejściu na stronę główną czy otwarciu wątku, dane były wczytywane z kasety
retro user experience :D
U mnie też muli.
Zależy od pory dnia. Czasami muli, czasami mam odpowiedź natychmiast. Zwykle pierwsze odwołanie jest szybkie a na kolejne trzeba czekać. Na intuicję - jest za dużo jednoczesnych połączeń w porównaniu do ustawień serwera i kolejne muszą czekać na timeout poprzednich. Może coś hackuje serwer, a może po prostu trzeba zwiększyć limity - nie wiem. A może moja intuicja jest niewłaściwa ;-)
Jeszcze "chwila" cierpliwości.
Langsam, langsam aber sicher ;)
Od jakiegoś czasu (strzelam, że ze dwa dni) ani razu mi nie "zamuliło" forum. Dzięki!
A mi zamula zawsze przy dodawaniu postu na forum. Edycja za to jest błyskawiczna.
To spowolnienie nasila się bardziej w nocy.
Może wtedy robi się jakiś większy backup i zmula serwer?
od jakiegoś czasu forum znowu strasznie zamula
Potwierdzam :(
Strzelam, że forum stoi na jakiejś wirtualce o niskim priorytecie i bez sypnięcia $$ niewiele można zdziałać.
Myślę, że to inne strony ładują się oraz szybciej.
od jakiegoś czasu forum znowu strasznie zamula
Konkretnie dzisiaj. Rzeczywiście, jest słabo.
Bo za dużo ankiet ;)
Powinno być już lepiej.
Powinno być już lepiej.
Jest. Dzięki!
od razu widać że kierownik dorzucił węgla
Ostatnio edytowany przez Cyprian (2021-03-02 18:52:21)
Tak samo oczekiwanie na dodanie posta w tematach na forum trwa bardzo długo. Edycja o dziwo nie ;)
Czuje sie jakbym czekał na wgranie programu z magnetofonu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.147 sekund, wykonano 9 zapytań ]