Temat: mar_tec kontra reszta swiata.
a co to do cholery ma wspołnego z Atari?
Czy przypadkiem nie powinien być ban?
Pierwsze ostrzeżenie. Do tych celów służą inne miejsca w sieci.
(dely) Topik odnosi sie do ogloszenia danego przeze mnie TU
Marcin
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a co to do cholery ma wspołnego z Atari?
Czy przypadkiem nie powinien być ban?
Pierwsze ostrzeżenie. Do tych celów służą inne miejsca w sieci.
(dely) Topik odnosi sie do ogloszenia danego przeze mnie TU
"
Bałagan
W to miejsce wrzucamy wszystkie posty, które nie pasują do pozostałych kategorii. UWAGA - jest to jedyne miejsce bez cenzury moderatorskiej (ale bez przesady)
Moderator Nabojka atari.area
"
A właśnie że Kierownik w dobrym miejscu napisał: w Bałaganie... A banany może zakupić dla tego, kto mu napiszę* - cały kilogram :P :lol: ;)
- - - - -- - - - - -- - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
*nie ja ;) :cry:
kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien :))))))))))
/ i posypal sie grad kamieni w kierunku marteca/ :)))))))))))))
ok ok ...
Jasne zabijcie mnie, ukamieniujcie. Kto bez winy niech pierwszy....
Ale lizusostwo sie rozwinęło. piękne kakao i smaczne, prawda?
Nigdy ATARI nie kojarzyło mi się z kolesiami o takich upodobaniach wazeliniarskich. No cóż trzeba zmienić ATARI na inny komp.
Słodzcie sobie wzajemnie nadal. Ja niestety nienawidze takich gostków i nie trawie. Szczególnie zauwazyć to można w pracy jak słodko potrafią "pierdzieć" !!!
jakie lizusostwo?
Nie zrozumiałeś, o co chodzi z "Bałaganem" - niedawno był np "Kretoszczur" i co ? :)
Po prostu jakoś tak Twoja wypowiedź wydała mi się agresywna i wynikająca z braku doinformowania.
Jasne zabijcie mnie, ukamieniujcie. Kto bez winy niech pierwszy....
Ale lizusostwo sie rozwinęło. piękne kakao i smaczne, prawda?
Nigdy ATARI nie kojarzyło mi się z kolesiami o takich upodobaniach wazeliniarskich. No cóż trzeba zmienić ATARI na inny komp.
Słodzcie sobie wzajemnie nadal. Ja niestety nienawidze takich gostków i nie trawie. Szczególnie zauwazyć to można w pracy jak słodko potrafią "pierdzieć" !!!
I wywołaliśmy burzę... :P
I znowu będzie na mnie... ;)
I znowu nie dostaniemy ba-na-nów... :P
dely, tylko podsycasz ogień zakładając taki topic :)
Nic nie podsycam, a w kazdym razie nie specjalnie. Po prostu przenioslem niezwiazane z tematem wypowiedzi aby nie zaciemniac duzej wagi ogloszenia.
Zmien. Odejdz. Zapomnij o nas. HAND,FOAD!
ps. heh, po dlugiej przerwie znowu ring <evil grin>
Ooo kur...wa mać, jak pierdyknę w łeb czymś cięzkim to bedzie koniec. Uspokujcie się do jasnej cholery.
Naprawde wymyśliliście posta. Trzeba dzisiaj się upić, za dużo wrażeń i emocji.
Proponuję LAXYGEN - to na uspokojenie. :D
Ale o co chodzi - na razie widzę, że koleś się rzuca nie wiadomo o co itd. :?
Taaa... zbanujmy delego, zamknijmy aa, będzie twoja racja, mar_tec, nie? :twisted:
A może poczytaj sobie w wolnej chwili regulamin - nieco innych tematów równie "związanych" z Atari itd., zanim zaczniesz tu Dżihad wszczynać.
tyle, bo ręce już mi opadły
-----------
aaa... zimno się robi, więc i wazelina się przyda :lol:
Oj, panowie. Najechaliście gościa, który sie zbulwersował, bo na AA pojawił się produkt firmy, która jak pietruszka - nikt jej nie lubi, ale w zupie siedzi. :)
Mnie się tam podoba, bo w końcu coś się dzieje w tym dziale.
Dely ma poważny problem i gdzie szuka rozwiązania? Wśród przyjaciół. Ja tam się cieszę, że ma do nas zaufanie. (Chyba nie wie co czyni. :twisted: )
A Tobie, mar_tec proponuję nie tracić energii na kłutnie, tylko spożytkuj ją na zrobienie bazki w SynFile'u, a my ją szybko skonwerujemy na właściwy format. ;)
nie wiem jak reszta ale ja lubie pietruszkę... zwłaszcza w rosole ;)
Chlopaki, a nie widzicie, ze mar_tec sie po prostu zirytowal, ze po raz kolejny widzi na AA post nie majacy wiele wspolnego z Atarka?
Ja nie mam nic przeciwko takiemu ogloszeniu raz na jakis czas, ale wk** mnie 10 postow dziennie z opisem *ujochomika, *ołą baba z gitara lub bez, nowej wersji jakiegos softu z cyklu h**p://...
A to, ze trafilo na Kierownika, ktory rzadko takie offtopiki wrzuca uznaje za pech... :oops:
Co tu dużo mówić - jaka scena takie forum :)
Klimat jest podobny do klimatu na party - w sumie gada się trochę o komputerach, ale o innych pier.do.łach też (a może przede wszystkim)...
Co zrobić - po tylu latach wielu ludzi widzi w scenie nie tylko 'innych pasjonatów atari' ale po prostu dobrych kumpli :)
Vasco: ale ogloszenie bylo w dziale balagan. Tam jest miejsce na wszystko NIE ZWIAZANE z atari. Jesli ktos jest hardcore atari fanem i tylko tego szuka - niech nie czyta dzialu balagan. To raczej proste. Gdyby taki post pojawil sie w dziale software/gry osobiscie bym Dely'ego zbanowal na tydzien :D
A juz mowiac powazniej - atari area to community dosyc specyficzne poniewaz duza czesc z nas zna sie osobiscie, nasza scena jest jakas czescia tego community. Nie ma co udawac, atariarea to takze sprzeczki, mniej lub bardziej udane prowokacje, wasnie i 'milosci' itp. Jesli komus to nie odpowiada - naprawde, nikt nikogo nie zmusza.
ps. nikogo nie bronie, sam nie jestem bez winy. ;)
Vasco mnie w końcu zrozumiał. Ja naprawdę nie mam zamiaru wszczynac kłótnie i rozboje, ale w końcu wiecie o co tak naprawde chodzi.
Nie wiemy, w kazdym razie ja nie mam pojecia.
No właśnie, kłócicie się jakoś tu bez sensu o bałagan w bałaganie 8O :D Lepiej zajrzyjcie do 8-bit - sprzęt: "SIO2IDE gryzie się z SIO2PC" i pomóżcie w walce z matriksem ;) Peace :!: 8)
A w ogole to Kierownik ma za duzy avatar i powinien bez ostrzezenia zakazac sobie jego uzywania. O!
Ja nie mam nic przeciwko takiemu ogloszeniu raz na jakis czas, ale wk** mnie 10 postow dziennie z opisem *ujochomika, *ołą baba z gitara lub bez, nowej wersji jakiegos softu z cyklu h**p://...
widzisz stary ... przynajmniej dzieki takim rzeczom nie jest tu nudno i nie gada sie w kolko o tym samym. przeciez tak naprawde, jesli nie lubisz golych bab z gitara czy bez, to nie musisz tam klikac ani tego ogladac :) jesli wkurwia Cie te 10 postow dziennie, to ich nie ogladaj. mnie wkurwia 10 postow dziennie z powtorzonym po raz 100 opisem tego jak sie komus p*.* SIO2PC, ale zachowuje to dla siebie. dlaczego ? dlatego ze od tego jest forum, zeby sobie na nim pogadac na kazdy temat, a nie ograniczac sie do dysput teologicznych nad wieksza duchowoscia pokeya nad sidem. wiec prosze ... nie badzmy hipokrytami i nie robmy dymu z byle powodu oraz nie strzezmy czystosci forum jakby to byla czystosc rasy, bo naprawde ... nie warto ;)
Ale lizusostwo sie rozwinęło. piękne kakao i smaczne, prawda?Nigdy ATARI nie kojarzyło mi się z kolesiami o takich upodobaniach wazeliniarskich. No cóż trzeba zmienić ATARI na inny komp.
... spadaj mlotku ...
Cedyn> mnie ****a 10 postow dziennie z powtorzonym po raz 100 opisem tego jak sie komus pie**li SIO2PC, ale zachowuje to dla siebie.
Moj drogi, a czy ja tego nie zachowuje dla siebie? Napisalem dopiero teraz, bo zbluzgano osobe tylko za to, ze wyrazil swe zdanie. Ponioslo go, nie zdzierzyl i tyle. Nie bylo gorszych wypowiedzi na tym forum?
Mikey, wiem, ze ogloszenie bylo w dobrym dziale. Ja caly czas mowie, ze zbyt nerwowo zareagowal i finito!
W tym sek, ze kolega mar_tec juz nie pierwszy raz zachowal sie jak samozwanczy administrator :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 11 zapytań ]