Odp: Last Party 2017
To nie jest zły pomysł ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To nie jest zły pomysł ....
Na 80% będę.
https://www.facebook.com/events/1416776148343850/
Wszędobylski twarzobolek mnie wkurza - nie każdy tam istnieje, Vasko...
Powinno być widoczne dla wszystkich, potraktuj jak zwykły link :)
Chcecie koszulki zlotowe? Czcionka Atari, jakiś górnolotny napis "20 lat później...". Cena od 17 do 35 zł, w zależności od rodzaju nadruku. Mogę się tym zająć.
Dziękuję, nie chcę koszulki "20 lat później..." bo nie byłem tam 20 lat wcześniej ;)
Koszulki oczywiście też (bo nie tylko!) będą :)
chętny na koszulkę!
@nasty: "...żałuj synu, żałuj..." ;)
@Vasco: czy będzie wymagana rezerwacja koszulki/przedpłata/etc?
będziemy też w krawatach na party zjeżdżać ?? :D
Ale on jest z Tristesse, więc wiesz, specjalnej troski ;)
Generalnie będą konieczne rezerwacje/przedpłaty na wszystko ;) Wejściówki - abyśmy się nie kisili na zbyt małej powierzchni, albo nie szukali na zbyt dużej. Koszulki - aby nie zostały, bo co z nimi zrobię?
Ale to bliżej terminu, nie teraz (bo zgubię/przepiję).
Jak będziecie grzeczni to deklaruję zrobić Lasta 2047 ;)
2044
To niech Avalon robi ;p
Zabierz BRATA! ;)
Prosil, prosil i uprosil...
Yay! :)
.. no widzę, że zbiera się ekipa jak z za dawnych lat :). Postaram się wznowić kilka kontaktów, zobaczymy co to da. Pomysły są.
EDIT:
Może Lizard by wpadł na WINO?? :D
Ostatnio edytowany przez Pin (2017-05-05 22:41:35)
Oj kusicie :)
RLT!!!111
Random_Libation_Train
:)
Wolę parafrazować pewną zdupy stację telewizyjną (oni w ogóle jeszcze istnieją?)
Random_Train_Libation :cool:
A ogólnie to wypadałoby się spotkać :) Wiosna przyszła...
Wszelkie rozmowy możemy prowadzić dopiero po wypuszczeniu nas z tego pomieszczenia yyy to znaczy po opuszczeniu mnie substancji antybiotykowych. Odezwę się, ale najpewniej spotkamy się tam gdzie zwykle i nie mam tu na myśli Silly Venture ;-)
No chyba, że faktycznie wpuścisz nas z Yerzmyeyem do siebie? Tylko trzeba by zanabyć gdzie jakie kwiaty dla Barbary :D
>> W temacie. Ja również zgłaszam się jako chętny do nabycia domniemanej koszulki, 1 sztuka XL. Może by to party jakoś z sylwestrem połączyć? Jakieś szanse Vasco? ...o i jużem pojechał. sorry.
Ostatnio edytowany przez MWK (2017-11-06 23:10:57)
Ludzie piszą, że im termin ze Świętami koliduje, a Ty chcesz Sylwka? ;)
Z innej beczki: https://www.facebook.com/events/1416776 … story=null podobno dziś wysyłka do prenumeratorów.
Oczywiście będę!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 3.099 sekund, wykonano 16 zapytań ]