Temat: Napijmy się- Sztab!
No więc panowie i panie....
Może w końcu będzie jakiś sztabik Warszawski!
Więc zaczynamy...
Może następny łekend :idea:
Ma ktoś ochote przechylić pare piwek?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No więc panowie i panie....
Może w końcu będzie jakiś sztabik Warszawski!
Więc zaczynamy...
Może następny łekend :idea:
Ma ktoś ochote przechylić pare piwek?
no ustalono wstępnie 24go :) jeżeli dely nie ma szkoły
Proponuję pub na Wilczej (As zna, Cedyń zna, Miker zna...) lub szczęśliwice... Dość mam chrzczonego piwa z DV...
ja proponuje tawerne u Lecha w Wawrze... mam blisko i browaru tez nie chrzcza. a mozeby tak 27-29 ?? to moze nas wogle do centrum nie wpuszcza ?
joke ofcoz chlopaki.
mam dzis podly humor i raczej mnie nie bedzie jestem zabiedny na bilet autobusowy nie mowiac nic juz o piwie. Dzisiaj do wszystkich moich nieszczesc przyszedl mi rachunek za neo za 6 miesiecy.
Wspaniala tepsa. Jak zwykle burdel. X: nie lam sie i przyjezdzaj na sztaba. Kasa na piwo sie znajdzie.
Ja na pewno sie zjawie. Chetnie napije sie piwka w doborowym towarzystwie.
Pozdrawiam
Kasia vel
Cobra/Samar/Fraction
Wy to chyba zlosliwie wymyslacie te terminy .... za tydzien niestety mam szkole :(
ja tysz ;)
i na sztabie będę :twisted:
exactly ... ja za tydzien mam wielkie firmowe picie z okazji ukonczenia "painkillera" i nie bardzo mi pasuje. moze umowimy sie na 8-9 maja ? moze jakas ankiete dodac, he ?
OT: Uuu... Cedyn! Jestes z People Can Fly? :o Muze do tej gry robiles? Kurcze, jednak atarowcy sa najlepsi, bo wszedzie jakis sie zalapie ;) Wielkim playerem nie jestem, ale gdyby sie nie opoznil, to wspierajac polskich tworcow mailbym juz go kupionego (cena 20 PLN to swietny pomysl).
niestety mimo zachecajacej ceny i tak wiekszość Polaków pewnie sięgnie po dostępny juz rilejz panów z DEViANCE...a ja moze sie skusze na oryginał...
powiem jedno ..tradycja warszawska upada ..sztabu nie było już od groma czasu...
ja tam zamierzam się napić piwka w sobotę ... jak ktoś chętny to się deklarować bo nie przyjadę :)
oby to nie był ostatni sztab
spoooko, tatqoo, wlasnie wyczailem tanie samoloty do wawy, wiec moze tak na co 2gi sztab bede przybywal :) a co :)
ja na jedno piwko też wpadnę, bo na więcej mnie na razie nie stać..... ale będę.
ja tysz będę ;)
wrrrrr właśnie zobaczyłem swój "szkolny rozkład jazdy" jstem uziemiony do 19:30 :? :? :? :? :?
O.K.
Godz. 17:00, pub na Wilczej 29 (chyba? - nazwa: Gold Mine)
przybędę z opóźnieniem jak pkp ale przybędę ;)
ejjj ... ale chyba nie dzisiaj !!!! plaz ... dzis nie moge, bo mam obowiazkowe chlanie firmowe (calkiem przyjemne) .. wielkie jol itd. k**** ... not today !!!!!! napijmy sie po dlugim week-endzie !!!
laoo: tak, mam przyjemnosc palic blunty z kolegami z PCF'u :)
Będę!
to chyba przyjadę autobusem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e no co ty As? masz slaba silna wole :)
-nie jadę autobusem :lol: :lol: :lol:
No to posztabowalismy ;D
Stawili sie:
Sikor
Miker
Lewis
AS
Tatqoo
Wilson
Yankee z tajemniczą Martą :)
oraz ja
Wypilismy, pogadalismy, zrobilismy kompota kto pierwszy 'zejdzie' w ktorym to nichlubnie zajalem chyba pierwsze miejsce :)
piwo 100% lepsze niz w DV, nastepne sztaby tylko tam.
Jeszcze mi w glowie szumi :)
było Rólu ;)
Ciekawe kiedy będą zdjęcia :P
Marta była róló .... żżżżżżżżżżżżżżżz
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 12 zapytań ]