Odp: Pro(c) nr 2 już w sprzedaży...
To i ja poproszę o sztukę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To i ja poproszę o sztukę.
qwq, decydujcie się. Wersja eng ma być na dniach. \
jury dopisany.
Biorę angielską. Akurat mnie trudno nie spotkać na żywo celem odbioru ;)
O.K. Vasco dopisany.
Ostatnio edytowany przez Sikor (2014-07-15 18:11:35)
O.K. Lista zamknięta, mamy 10 sztuk. Markus wyśle mi we wtorek, więc osoby zamawiające są proszone o kontakt. Wysyłka wyszła 10 euro, czyli koszt na łebka to 2,50 euro. Dla osób z wysyłką - dojdzie koszt przesyłki w Polsce według cennika poczty polskiej (4,20zł plus opłata co łaska za zwykła kopertę C5) - wysyłka listem poleconym ekonomicznym.
Wpłaty po kontakcie proszę dokonać na konto PayPal lub przelewem na rachunek bankowy - podam na priv. Preferuję wpłaty w euro (przelicznik), ale jakby co - przeliczamy według kursu średniego NBP: http://www.nbp.pl/home.aspx?f=/kursy/kursya.html z dnia wpłaty. Mam nadzieję, że dużo nie dołożę (będę miał przeliczenie według PayPal pewnie).
PM poszedl
Odpowiedziałem mailem - powinien dojść. Jak nie doszedł - daj znać, odpowiem wiadomością.
Nie doszlo, folder spam tez. Niezawiera
@Jarkeczek: widocznie masz zły adres e-mail w profilu. Wysyłam prywatną wiadomość.
Sikor, moja prywatna wiadomość doszła?
Hej!
Odpowiedziałem mailem, ale skoro nie doszedł - poszła PW teraz.
Właśnie odebrałem kilka chwil temu od listonosza - osoby z Wawy proszę o kontakt PW, osoby z wysyłka o potwierdzenie adresu tą samą drogą, osoby odbierające na Wapniaku o stosowną informację :)
W tej chwili sie urlopuje. Odezwe sie po powrocie.
@mazi, spox, z osobami z Wawy spotkam się przy okazji - nie spieszy się aż tak bardzo.
@Rastan, @Jarkeczek: wyjdzie ode mnie w piątek poleconym. Teraz kilka spraw pilnych mi wpadło...
Ok :D
Nie ma problemu. :)
@Jarkeczek @Rastan: oczekujcie oczekiwanego. Szczegóły w PW...
Witam
Dziękuję za pismo, dzisiaj dotarło. Przede mną lektura, ale niech temperatura trochę spadnie.
O.K. Thx za info i miłej lektury. Ja już po (lekturze) ;)
I co, ciekawa gazetka?
Sikor, trzeba by jakiegos sztaba zroganizowac, tez bym poczytal =)
Nie odpowiedziales na pytanie :P
Tak, choć nr 1 był lepszy. Do sztaba się dostosuję - dawaj termin :P
Piatek po robocie, powiedzmy 18 albo 18:30 w Ramie :P
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 9 zapytań ]