Temat: Nowy TOS pod FireBee
Dałem info na głównej, ale albo news o foreverze zablokowany, albo nie mam już uprawnień. Więcej info na stronie http://acp.atari.org/news.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dałem info na głównej, ale albo news o foreverze zablokowany, albo nie mam już uprawnień. Więcej info na stronie http://acp.atari.org/news.html
Trochę offtopic'owo... ktoś z forumowiczów posiada FireBee? Chętnie bym posłuchał/poczytał jak to się sprawuje. Sam pewnie i tak nie kupię, ze względu na cenę - więc pytam z czystej ciekawości.
Planuję zakup.
ktoś z forumowiczów posiada FireBee? Chętnie bym posłuchał/poczytał jak to się sprawuje
Tutaj to pewnie nie posłuchasz/poczytasz o FB, ale polecam atari-forum.com. Tam jest już trochę użytkowników tegoż urządzenia i można o nim się dowiedzieć od strony właśnie użytkowej.
Jak zrobią DSP na FPGA i będzie toto działało jak Falcon (tzn dema) - to ruszy sprzedaż. Bo Atari STE można mieć w MIST.
Pełna kompatybilność z Falconem nie jest celem projektu FireBee.
Planuję zakup.
To może byś się dał namówić na prezentacje nowego zakupu na SV? Myślę, że wiele osób chętnie by zobaczyło to cacko w akcji:)
Na SV2013 było FireBee i właściciel chętnie odpowiadał na pytania.
No właśnie tak mi się wydawało, że widziałem FireBee u jednego z zagranicznych gości. Ale gdy miałem później się zainteresować to już go nie znalazłem;)
Jak mi się uda zakupić do SV2k14, to oczywiście będę je miał ze sobą.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 15 zapytań ]