Temat: Kupie obudowe XE + klawiatura
jak w temacie , thx
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie , thx
Na bazarku w FR nie ma, bo chwalisz się zazwyczaj, że wszystko tam za grosze nabywasz?
Btw - nie mam wolnej więc nie wspomogę. Ale bodajże w Best Electronics można jeszcze zanabyć, nówki sztuki.
Obudowa na allegro dość długo wici (a w kazdym razie wisiała jeszcze niedawno)
Na bazarku w FR nie ma, bo chwalisz się zazwyczaj, że wszystko tam za grosze nabywasz?
Btw - nie mam wolnej więc nie wspomogę. Ale bodajże w Best Electronics można jeszcze zanabyć, nówki sztuki.
serja Xe malo popularna w Fr , na ST juz jechali jak za odra byly z gornej polki ;)
Jak coś to mam 65xe(bez eci), zwykłe 65xe i 800xe (któreś z podrapaną plakietką, inna bez plakietki).
Ostatnio edytowany przez Lt_Bri (2014-02-21 21:15:25)
Lt_Bri , ( f**k plyta ma eci )
ale serdecznie podziekuje !!! bo pierwsza sensowna odpowiedz na pytanie ;)
p.s
moze byc bez logo atari ... z zoltymi klawiszami itd ... aby tylko " work charaszo "
To są trzy gołe obudowy(tj. dół i góra "skorupy").
Tylko jedna z nich jest bez eci.
Klawiatur na zbyciu brak.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 9 zapytań ]