tak, mail doszedl. za to od Ciebie juz nie otrzymalem odpowiedzi :P wiec skoro maile dzialaja slabo, to proponuje forum uzyc.
tak, na party sie pojawie
opcja.1:
tak, naglosnienie zalatwie (mikser, kolumny glosnikowe, mikrofony [przewodowe])
naglosnienie: otoz caly zestaw jest dosc ciezki, potezny (w sensie gabarytowo, 6 kolumn glosnikowych: 2x subwoofer, 4x middle) i zasilany koncowka mocy 400W RMS na kanal. nie chce brac wszystkiego, bo po kiego grzyba nam 800W RMS na malej salce. jezeli wezme tylko czesc naglosnienia, to boje sie troche podlaczac tego do mojej koncowki z tego wzgledu ze jest zbyt silna. omylkowe przesuniecie suwaka glosnosci do oporu spowoduje trwale zlikwidowanie glosnikow (po prostu je rozpier***) :D
CZY KTOS JEST W STANIE PRZYWLEC ZE SOBA KONCOWKE MOCY (wzmacniacz) O MOCY MAX. 150W RMS ?
mikrofony: mam duzo dynamicznych, ale wszystkie sa na kabel. przydalby sie jeden bezprzewodowy. o ile mnie pamiec nie myli Pinokio dysponuje takowym ustroistwem. fajnie by bylo gdyby tradycyjnie przywiozl ze soba :)
calosc dotransportuje w piatek wieczorem :)
opcja.2:
mozna zabrac calosc (przynajmniej na dzien dzsiejszy nic mi nie wiadomo aby w tym terminie sprzet byl uzywany w innym miejscu) ale potrzeba do tego: samochodu kombi + 4 ochotnikow i gwarancji odstawienia tego z powrotem po imprezie :)