Przyjechało i działa z:
TT030 - testowane na wewnętrznym SCSI. Testy w zakresie: test "powierzchni", podział na partycje, instalacja drivera, boot, skopiowanie paru(nastu) katalogów z dyskietki i z innego HDD podłączonego jednocześnie przez ACSI (UltraSatan), uruchomienie kilku programów.
Ten sam zakres testów przeprowadzony z dwoma driverami: HDDRIVER 9.0 i ICD Pro 6.5.5, dla każdego z dwiema kartami: 512MB i 2GB, a więc w sumie cztery testy.
MEGA STE z wewnętrznym adapterem ACSI-SCSI - testy w zakresie j.w. z tym że tylko na karcie 512MB, ponieważ ten wewnętrzny adapter (bez modów, a ja mam w stanie fabrycznym) ma ograniczenie 1GB. Dla MSTE należało też założyć zworkę J3TERMPWR, oraz wyłączyć parzystość.
Na razie nie mogę podłączyć do MKXa, jak się z tym uporam to dam znać.
[edit #1]
acha, ICD RATEHD.PRG podaje ok 878kB/s. Jeżeli kogoś interesuje test z innym programem to proszę link do ściągnięcia.
[edit #2]
acha :) firmware 3.3
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2014-05-04 14:11:01)
--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--<--
Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.