Temat: [K] Texas Instruments TI-99/4A
Kupię Texas Instruments TI-99/4A
W rozliczeniu mogę również zaoferować inne retro sprzęty.
MM: Przeniesiono zgodnie z sugestią Sikora - prosimy stosować się do regulaminu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię Texas Instruments TI-99/4A
W rozliczeniu mogę również zaoferować inne retro sprzęty.
MM: Przeniesiono zgodnie z sugestią Sikora - prosimy stosować się do regulaminu.
Nie ten dział - przepraszam, ale czytanie ze zrozumieniem boli. Powinno być w bałaganie - nie dotyczy Atari.
Do mm: do przeniesienia - nie ten dział.
Coś takiego jest na a (przypadkiem zobaczyłem)
http://allegro.pl/texas-instrument-ti99 … 23592.html
Witam
Z racji tego ze sprzęt tej firmy nie ma swojego polskiego fanklubu w necie, pomyślałem ze umieszczę ogłoszenie na forach z innymi sprzętami 8/16-bitowymi.
Co do ogłoszenia to nie wiem Jarkeczek czy widziałeś opis i fotki tych "resztek" sprzedający wcześniej próbował sprzedać 99/4A na części po czym zmontował je z powrotem i wystawił bez klawiszy oraz zasilacza.
Przed świętami była jedna bardzo fajna aukcja ale z racji zamieszania pomyliłem dni a sprzęt poszedł za śmieszne pieniądze, czego nie mogę sobie darować.
Było też parę fajnych kartów do niego na osobnej aukcji, od tego samego sp.
Też się na to czaiłem ;)
pozdr
Bachoo
Tak ze 2-3 miesiące temu widziałem na alledrogo kilka Texasów u jednego sprzedącego - chyba nawet boxy i z instrukcjami - niestety cena była "taka se" finalnie, gdyż wataha wilków się rzuciła na sprzęt.
Jeśli nie musi koniecznie być z Polski, to tu popytaj. Może ktoś ma.
http://1bit.i-demo.pl/forum/5/texas-ins … etc-music/
Ja sam mam jakiś TI, ale się nie pozbywam. ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.587 sekund, wykonano 11 zapytań ]