1

Temat: Gry [s]

1. Sikor Soft *atr & *xex goodies - CD, cena promocyjna do środy: 26zł plus koszt wysyłki, sztuk mam sporo
2. Błękitne Nimfy - ed. kolekcjonerska - cena promocyjna do środy: 26zł plus koszt wysyłki, sztuk kilka
3. Tekblast - dyskietka - cena promocyjna do środy: 6zł plus koszt wysyłki, sztuk dwie
4. Ketchup - dyskietka - cena promocyjna do środy: 6zł plus koszt wysyłki, sztuk dwie
5. 5x5 - dyskietka dyskietka - cena promocyjna do środy: 6zł plus koszt wysyłki, sztuk jedna
Ceny za sztukę, koszt wysyłki w/g cennika poczty polskiej (list polecony ekonomiczny do 1kg lub takowa paczka pocztowa - w/g życzenia ewentualnego nabywcy, przy BN wskazana paczka (rozmiar - nie każda poczta przyjmie jako list)).

Sikor umarł...

2

Odp: Gry [s]

Tekblast, Ketchup, 5x5

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

3

Gzynio - o.k., zarezerwowane.

Sikor umarł...

4

Tekblast.

5

o.k.
====>
jest szansa na jeszcze jednego Tekblasta, jakby co ;)

Ostatnio edytowany przez Sikor (2013-12-15 09:54:42)

Sikor umarł...

6

A gry wydane u ciebie w formie kasetowej są ?

"wszystko się kiedyś kończy......."

7

5x5, Tekblast i Ketchup poproszę. :)

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

8

@Stryker: nie mam w tej chwili, ale powinienem mieć głęboko w regale schowane. Jak się tam dogrzebię (najwcześniej na wiosnę - problem z bratem i poza tym mam teraz magazyn w pokoju) - przypomnij się.
Póki co - wersje dyskowe poszły. Gzynio, Mazi, As - odbiór osobisty? Voy - daj namiary na wysyłkę.

Sikor umarł...

9

Jak najbardziej osobisty.

10

Tak, obiór osobisty.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."