1

Temat: [Sprzedam] Magazyny Secret Service

Witam,

sprzedam/oddam magazyny " Secret Service" za symboliczną kwotę od numeru 32 do 82. Najlepiej odbiór osobisty w Krakowie.

2

Odp: [Sprzedam] Magazyny Secret Service

czy sa orginalne plyty cd lub dyskietki do tej gazety. Jesli tak to jestem zainteresowany.

3

pilat23 napisał/a:

czy sa orginalne plyty cd lub dyskietki do tej gazety. Jesli tak to jestem zainteresowany.

Z tego co pamiętam to było tylko kilka numerów z cd i ja posiadam 2 kompletne płyty z tego okresu. Same płyty są dużo warte.

4

Chętny jestem na komplet. Napisz ile to symbolicznie...

Atari Falcon + CT63; Atari 1040 STE 4 MB RAM; Atari Jaguar

5

Po konstulacji z bratem, który tak de facto 'sprzedaje' wspomniane magazyny muszę dokładniej opisac ich kondycję. Magazyny są w różnym stanie, nie jest to stan kolekcjonerski oczywiście, były one mocno używane, numery na zszywkach mają w sporej części rozerwane okładki oraz 2/3 pierwsze/ostatnie strony (moga być zagięte, pomieszane, zgubione), numery klejone (tak jak obecne cda) są w lepszym stanie (większość jest kompletna), ogłoszenie skierowane głównie do osób które chcą uzupełnić swoją kolekcje tudzież zapoznać się z tą historyczną gazetą.
Ze względu na liczbę magazynów oraz ich wagę w grę wchodzi tylko odbiór osobisty, nie ma sensu bawić się w sprzedawanie poszczególnych egzemplarzy.
Zainteresowanych zapraszam na priv.

Ostatnio edytowany przez gotham (2013-09-11 12:24:46)

6

Waga według mnie nie jest problemem - sendit.pl, furgonetka i inne oferują tanie przesyłki kurierskie.

Ja już mam komplet wszystkich numerów w mojej kolekcji włącznie z pierwszym cover cd, dyskietke kiedyś miałem ale niestety ta już dawno nie istnieje. Później CD były sprzedawane osobno i te posiadam, te co były później dodawane do czasopisma to już ich nie kupowałem.

Co do tego że te CD itd są dużo warte, można precyzyjniej?

7

pawel napisał/a:

Waga według mnie nie jest problemem - sendit.pl, furgonetka i inne oferują tanie przesyłki kurierskie.

Ja już mam komplet wszystkich numerów w mojej kolekcji włącznie z pierwszym cover cd, dyskietke kiedyś miałem ale niestety ta już dawno nie istnieje. Później CD były sprzedawane osobno i te posiadam, te co były później dodawane do czasopisma to już ich nie kupowałem.

Co do tego że te CD itd są dużo warte, można precyzyjniej?

Napisz ktore cd masz. Mi brakuje w zasadzie tylko kilku do pelnego zbioru wiec pewnie i tak to nie sa te. A jesli sa to moge ponegocjowac.

Albo inaczej brakuje mi cd: 54(tu byla tez taka specjalna ksiazeczka dodawana do cd tez brakuje mi) ,86,87,88,89,90

Ostatnio edytowany przez pilat23 (2013-09-11 12:59:12)

8

Dla jednego 5-10zł za cover to majątek dla innych drobnostka, takie ceny osiągały na alledrogo jak się dwóch ludzi zebrało za licytowanie od 1pln. Szkoda że topicu nie było z miesiąc temu bo ostatnie moje 4szt powędrowały wraz kilkoma setkami innych coverów do trashcana.

gep/lamers^dial

9

No jak to Gepard ! to ty nie masz `undelete` ??? :P

10

@pilat23 nie na sprzedaż w tej chwili, nie chce tego sprzedawać, chyba że sytuacja mnie zmusi bo nie będę miał gdzie tego trzymać.

Co do Cover CD to mam te od pierwszego do ostatniego przed przerwą. Czyli od tego co był ten filmik na płycie: http://www.youtube.com/watch?v=oaZNKWEcDyQ - to była osobna płyta zamawiana bodajże jeszcze pisemnie, później były kupowane z książeczką osobno, później przerwa i dodawane już do czasopisma gdzie wydawali dwie wersje czasopisma.

Nie mam tylko tych płyt które były już razem po przerwie.

11

no wlasnie a ja nie mam tych plyt po przerwie gdzie juz plyty byly normalnie dodawane do pisma i byl napis SS cd. Te pisma tez bym przyjal z tym nadrukiem bo ja mam bez tego nadruku. To byly wlasnie numery od 86 do 90 numeru potem juz znow byly gazety bez cd poniewaz wiecej cd juz nie wydali.

Ostatnio edytowany przez pilat23 (2013-09-11 18:42:22)

12

1 cd dodany byl do numeru 30(to byl ten numer z tym filmikiem) na plycie byl balwanek
potem byla przerwa i dla prenumeratorow od 36do 61 byly dawane cd

numer 36-43 mial 1cd   
numer 44 2cd
45-46 1cd
od 47 do 59 byly dokladane 2cd
od 60 -61 1cd
potem byla przerwa i od
86 do 91 byly juz dodawane plyty po 1cd  (i te numery zwaly sie SSCD i rownolegle bylo to wydawane do gazety bez plyty) (tu nie bylo ksiazeczek dodatkowych opisujacych zawartosc plytki)
92 juz nie mial plyt az do konca.

Ksiazeczki byly dodawane od numeru 36 do 51 potem juz do konca nie (tak mi sie wydaje)

UFFFFFF

Ostatnio edytowany przez pilat23 (2013-09-11 18:53:11)

13

Jest ktoś chętny na te magazyny?

14

@gotham, nie odpowiedziałeś na pytanie:ile i dlaczego tak drogo? Chętnie bym wziął, ale ten rok (i prawdopodobnie jeszcze przyszły :/) jestem pod cholerną krechą... Ale Wierz mi, jak cena będzie o.k. - przydadzą się.

Sikor umarł...

15

Sama magazyny gratis tylko żeby trafiły w dobre ręce.

16

no a czy masz plytki ktorych ja szukam .??? jesli tak to za ile?

17

44 i 47 jak ktoś jest chętny niech pisze ile może dać.

18

gotham napisał/a:

Sama magazyny gratis tylko żeby trafiły w dobre ręce.

W takim razie poproszę. Jeśli jedziesz na Wapniaka - odbiorę osobiście, jeśli nie - poproszę Pinokia o odbiór jakoś. Podwójne oddam dalej - i obiecuję, że z mojej strony nie trafią na allegro.

Sikor umarł...

19

Najlepiej jakby po magazyny ktoś podjechał napisz na priva to dam tel.

Magazyny odebrane koniec tematu.

Ostatnio edytowany przez gotham (2013-09-23 17:51:43)

20

Odszukałem płyty z Secret Service i widzę że jakiejś mi brakuje. Ale podsyłam zdjęcie tej pierwszej co była dostępna w SS. Jak kogoś interesuje zawartość to mogę zrobić zrzut.

Post's attachments

DSC_0350.JPG 240.39 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.