Temat: klawiatura do 65XE

tak przy okazji, może Ktoś pozbywa się sprawnej klawiatury do 65XE?
musi być z dwustronną taśmą połączeniową

2

Odp: klawiatura do 65XE

Nie. Wszyscy mają jednostronną taśmę ;P

Sikor umarł...

3

... z czym musi być?

Kontakt: pin@usdk.pl

4

Jego zawineła się we wstęgę MÖBIUSA i ma tylko jedna stronę.

5

Mogę się zamienić za AKI

6

kolego bezrobotny, a to zbieg okoliczności, że akurat na Allegro sprzedajesz swoją "BEZ GWARANCJI i możliwości zwrotu. Nie znam jej stanu, może być uszkodzona" ?

Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2013-05-27 11:50:32)

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

7

Oczywiście, że to nie jest zbieg okoliczności :). Niektóre przedmioty mają gwarancję uruchomieniową 1 dzień, a pozostałe (czyt. uszkodzone i bezrobotny o tym wie) - bez prawa zwrotu i gwarancji :).

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

8

Ręce same opadają..

Ostatnio edytowany przez AS... (2013-05-27 20:13:59)

9

Proponuję lamerowi bezobrotnemu dać dożywotni urlop. Kto za, kto przeciw, kto się wstrzymał - nieładnie tak oszukiwać...

Sikor umarł...

10

Ja mysle ze za 200zl bym znalazl dzialajaca skoro zepsute maja chodzic po 20zl?

11

oj bezrobotny, mogles przeciez napisac "czy uszkodzona? wiem ale nie powiem" :)

12

bezrobotny jest jak koleś o ksywie "Szalitar" handlujący/wciskający kit na aukcjach związanych ze sprzętem z logo Gameboy...
obsmarowano go na kilku tematycznych forach gdzie ma status "persona non grata" i chłopek ma z 10 kont na allegro bo smród się ciagnie...

gep/lamers^dial

13

no bo może Ktoś poszukuje np. klawisza ESC... e tam od razu niesprawna...

14

A nie możesz po ludzku napisać co jej dolega i jak to się stało? Chyba nie chcesz nikogo tutaj przekonać że naprawdę "Nie znasz jej stanu...", ani tym bardziej że nie potrafisz tego sprawdzić.

Od innych spodziewasz się sprawnej a sam próbujesz sprzedać kota w worku i z podejrzanym smrodem ze środka.

bezrobotny napisał/a:

[...]może Ktoś pozbywa się sprawnej klawiatury do 65XE?[...]

Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2013-05-28 18:10:55)

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

15

bezrobotny napisał/a:

no bo może Ktoś poszukuje np. klawisza ESC... e tam od razu niesprawna...

uicr0Bee napisał/a:

A nie możesz po ludzku napisać co jej dolega i jak to się stało? Chyba nie chcesz nikogo tutaj przekonać że naprawdę "Nie znasz jej stanu...", ani tym bardziej że nie potrafisz tego sprawdzić.

Odpowiesz czy nie?

16

Rozumiem, że nie zasługujemy na odpowiedź ? Czy pytanie może należy do tych TRUDNYCH?

17

Nie, pytanie jest PROSTE. :)
Podejrzewam, że w policji nauczono go, iż to on zadaje pytania, a nie Ktoś inny, bo inaczej będzie pałą na ryj.  :D

Ostatnio edytowany przez Dracon (2013-05-29 14:10:05)

18

Jury, zapomniałeś zaświecić lampą w twarz. Bez tego pytanie nie nabiera mocy urzędowej.

19

klawisz ESC prawdopodobnie działa, tyle musi Ci wystarczyć...

20

...

Ostatnio edytowany przez jury (2013-05-29 17:28:46)

21

Cześć bezrobotny, mam do sprzedania sprawną klawiaturę do 65/130XE. 35,- PLN z odbiorem osobistym na party w Głuchołazach. Wysyłka nie wchodzi w rachubę.

Opcjonalnie (dwóch nie sprzedam), mam też tańszą za 25,- :
1. dosztukowana ścieżka do diody "power" (działa, ale nie daję gwarancji trwałości)
2. od czasu do czasu nie styka OPTION (kiedy przestaje działać, pomaga mocniejsze wciśnięcie i przytrzymanie chwilę - po tym zaczyna działać normalnie, ale też nie daję gwarancji czy się nie pogorszy). Ścieżki do OPTIONa i miejsca styku na obydwu warstwach folii wydają się w porządku, nie wiem skąd ten objaw.

Oferta tylko dla kolegi bezrobotnego. Proszę nie pytać o inne opcje.

22

i znowu mi gębę obiją, nie da rady, tylko wysyłka...
ale dzięki!

23

Znowu? A na którym party obili?

Z wysyłka nie da rady, tylko odbiór w G-ch

Się poznamy, pogadamy, napijemy

24

Funduję bezrobotnemu tę klawiaturę. Odbiór w Głuchołazach.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

25

ale chodzi o te Głuchołazy w górach? toż to pół polski z Siedlec...