Odp: Dlaczego ludzie z Pomorza mnie nie lubią?
Sikor: jako osoba która w różnych częściach pomorza (i okolicach) przemieszkała całe życie, czuję się nieco zniesmaczony tym wątkiem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bezsensowne dodawanie newsów Dodawanie trzech lub więcej newsów jednego dnia mija sie z celem
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sikor: jako osoba która w różnych częściach pomorza (i okolicach) przemieszkała całe życie, czuję się nieco zniesmaczony tym wątkiem.
@Adam: a ja takim podejściem wielu ludzi z tamtych stron
@Gepard: nie ja wyskoczyłem o lubieniu czy nie Wawy, więc nie widzę związku.
dobra zakończmy tę dyskusje i niepotrzebne wątki bo parties za pasem i znów zamiast dem/gier i całej reszty będzie parę pomniejszych mało nowego wnoszących popierdółek.
do roboty!
Ostatnio edytowany przez gepard (2013-06-30 17:48:49)
Wystarczy poczytać posty kilku ludzi na przestrzeni kilku lat oraz kilku poprzednich dni.
A konkrety dotyczące mojej osoby???? proszę pokaż mi!
Sikor, jakbym ja się miał zastanawiać, kto mnie nie lubi, to pewnie bym się powiesił. A co ja, jakiś fejsbuk jestem czy inna zupa pomidorowa? Jeden lubi, drugi nie, po jaką cholerę o tym myśleć?
A konkrety dotyczące mojej osoby???? proszę pokaż mi!
Chociażby wątek o najazdach na siebie (Ty, Jury i ja) - ale Dely swego czasu gomocno wymoderował, a był on wynikiem jakiejś innej dyskusji ;) Nieważne.
Aha... Teraz rozumiem to dely jest winny.. Sikor zakładaj więcej takich durnych topiców!obiecuję nie będę karmił trola.... Piszesz coś o kimś ale nie możesz tego potwierdzić.... Ech..... A później dziwisz się że nikt nie chce iść do ramy
... Co się z Tobą Pawle stało,? Kiedyś gorączka złota a teraz? Na żywo jesteś spoko człowiekiem a na forum godzilla..
Ostatnio edytowany przez AS... (2013-06-30 22:34:19)
To jak w powiedzeniu o dzwonach i kościele (gdzieś tam dźwięczało)....
@As, specjalnie dla Ciebie odszukam odpowiednie wątki. Chodzi o stare wpisy, nie ukrywam, ale ich nasilenie z Twojej strony zbiegło się z Twoim mieszkaniem w trójmieście. Jak wróciłeś do Wawy - jest inaczej. Stąd piszę o Pomorzu...
Definicję określenia słoiki znalazłem z 22 października 2010.
Całość definicji:
#słoiki - mieszkańcy miast, którzy na święta i weekendy jeżdżą DO DOMU i wracają ze słoikami pełnymi pysznej sałatki jarzynowej mamy #definicja
#sloiki charakteryzują się też tym, że nekropolie skrywające ich przodków nie są tożsame z aktualnym miejscem zamieszkania #definicja
Ja to traktuję w formie żartu.
Chociaż wpływa to na koszt np. komunikacji miejskiej i wywożenia śmieci. Bo jak się miasta wyludniły nagle...
Jako, że żart, to EOsubTopic.
Chodzi o stare wpisy, nie ukrywam, ale ich nasilenie z Twojej strony zbiegło się z Twoim mieszkaniem w trójmieście.(...). Stąd piszę o Pomorzu...
A co to w ogóle za "dyskryminacja"? Inne części kraju nie mają prawa nie lubić Sikora?
Tylko "Pomorze" i "Pomorze"!! :o
Jakby dobrze poszukać na tym czy innym forum, to (analizując "przepychanki") znajdzie się i Wrocław, Irlandia oraz parę innych miejsc. :P
Ostatnio edytowany przez Dracon (2013-07-01 13:45:03)
... a tam ...
( Ale wątek zaje.bisty! )
Ostatnio edytowany przez jury (2013-07-01 14:40:47)
lemiel: to z nekropoliami - fajne :)
heh... tak krótko podsumowując: Sikor ma po prostu fochy jak stara panna... Bo o schizofrenię go na razie nie posądzam... Choć kto tam wie;)
"W tym przypadku uderza nagła zmiana w sposobie zachowywania się. Zaburzone są procesy myślenia, jest niewłaściwa interpretacja faktów i zdarzeń, co rodzi zazwyczaj urojenia odnośnie sądów (najczęściej są to urojenia prześladowcze)"
Ostatnio edytowany przez myretroworld (2013-07-02 12:39:51)
@up:
sorry za wycieczkę osobistą, ale czy znasz to z autopsji?
@up:
sorry za wycieczkę osobistą, ale czy znasz to z autopsji?
Nie, to po prostu opis z Wikipedii... po prostu czytając to co Sikor pisze można wysunąć takie przypuszczenia - ludzie mnie nie lubią, jada po mnie i takie tam... Jakby nie patrzeć to opis pasuje jak ulał. I to tyle w tym temacie
A tak przy okazji - co ta "warszawka" taka nerwowa?;)
Od razu nerwowa. Powiem szczerze - naprawdę mnie bawi kolejna osoba wysnuwająca diagnozę dotyczącą mojego stanu na odległość... ;P
oj ludzie... przecież to wszystko pisane z ";)"... trochę luzu Panowie:) A dlaczego? Głupi wątek to i głupie odpowiedzi - to w sumie wygląda jak prowokacja:))) Bezrobotny nic nie pisze to chociaż tutaj można sobie coś poczytać. Bo tak to same nuuudy...
@As, specjalnie dla Ciebie odszukam odpowiednie wątki. Chodzi o stare wpisy, nie ukrywam, ale ich nasilenie z Twojej strony zbiegło się z Twoim mieszkaniem w trójmieście. Jak wróciłeś do Wawy - jest inaczej. Stąd piszę o Pomorzu...
;D
"znajde i na ciebie haka, na pewno da sie twoje slowo obrocic przeciw tobie - daj mi chwile, a znajde cos na internetach - internety pamietajom!"
@As, odpowiem w niedziele, skoro tak Ci na tym zależy. Wcześniej nie mam czasu grzebać w starociach.
@jell: tak, internet pamięta... O MK też ;P
Szkoda czasu....!
O.K. Dzięki i peace :)
Sikor przyjdź dzisiaj na sztaba.. Porozmawiamy przy piwku....
dziś nie dam rady niestety
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 14 zapytań ]