Odp: Side2 by Candle
Bo od dupy strony wychodzi najwięcej ciekawostek ;)-
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo od dupy strony wychodzi najwięcej ciekawostek ;)-
pinek: tak
draco: da sie zalozyc taka partycje, nawet jak windows nie pozwoli, to na linuxie ja zrobisz i ona bedzie widziana przez windowsa jak swoja
bardzo powszechne w zastosowaniach embedded
druga odpowiedz jeszcze przemysl, lub poznan
No załóżmy, w takim razie, że się da itd. (m$ nie musi się stosować do własnych doców, w rzczy samej), to dlaczego u pinokia nie chce to działać?
ale ze co?
partycja APT dlaczego nie chce dzialac?
to chyba problem poza fat32
dlatego też zwracam na to uwagę ;) .. i tak jak mówię problem dotyczy szczególnej sytuacji z kartą 32MB.
ale ze co?
partycja APT dlaczego nie chce dzialac?
to chyba problem poza fat32
Nom, dlaczego nie chce podzielić dysku 30 MB na 15 MB APT (przecież się zmieści) i 15 MB FAT32 (przecież "da się")?
Hopefully FDISK can be made a little more intuitive through the use of dialog boxes:
Just an example, of course, although it's fully functional. Perhaps useful for disk geometry set-up, and preferable to a string of "Y/N" dialogs.
Someone also suggested an option to evenly split the available space into N partitions of equal size, with automatically assigned drive numbers. In addition, I need a mini MBR editor (or at least the potential to browse an MBR, possibly with extended partitions), so we can link up APT entries to FAT partitions and access them with the FAT driver.
Panowie, moze jakis feedback - kto dostal urzadzenie ?
Pinek ma juz od tygodnia..
Ja jeszcze nie mam. Jak wynika z przekazu wysłałeś w środę 27-go.
Wczoraj na poczcie byłem się pytać i jeszcze nie było.
Dziś pójdę ponownie zapytać, w awiza nie wierzę.
Przesyłki ekonomiczne, priorytetowe, polecone - numerek do śledzenia?
Ja jeszcze nie dostałem.
Nadal nic :(
Ja też nic.
Ja też nie dostałem... Moment... Aaaa nie zamówiłem, może to dlatego :D
Kurcze..wiem juz z czym jest problem..ostatni tydzień - środa, godz. 17, zaniosłem na pocztę 3 torby IKEA pełne paczuszek...( 138 szt..) . Dzwonilem przed chwila, ostatnie wyszły w piątek po południu
No to jak wyszły w piątek to można się spodziewać dzisiaj-jutro. Spoko, damy radę, a przesyłek za pobraniem poczta raczej nie gubi bo musi potem za nie płacić ;)
a może Lothar zrobił wałek?
Jaki wałek ;D ? Przeca on to wysyła za pobraniem ;D
a może Lothar zrobił wałek?
A jakże, wałek sprzęgła do motoru se zrobił. Kto mu zabroni?
Dzisiaj dostałem, dzięki :)
a gdzie filmik z unpaking?
Dely - załóż Bezrobotnemu osobną kategorię na forum. Bardzo proszę ;)
Ważne, żeby na innym forum ;)
Dostałem wczoraj, paczka nr 20. Wygląda super. Uruchomić nie miałem okazji.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.133 sekund, wykonano 11 zapytań ]