Temat: Sztab Oksywie #8
Jak już wrócimy nieco do normalności, proponuję piątek 11 stycznia, 18:00 :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak już wrócimy nieco do normalności, proponuję piątek 11 stycznia, 18:00 :)
A ja mogę zajrzeć? :)
dopiero ? ;)
GRuBo!! 3miasto wyprzedza resztę Polski w sztabach...
Duddie może i ja bym się dołączył :P
Ostatnio edytowany przez AS... (2012-12-10 12:43:30)
@As, jakoś Cię na ostatnim sztabie Warszawskim nie widziałem, a zasadniczo jest co miesiąc. Co więcej, na ostatnim nikogo nie widziałem :/ Może pijany byłem, cholera wie...
Sikor qrka a gdzie te sztaby się odbywają?
- czy to jakieś tajne sztaby dla wybranych?
Na forum nie widziałem ogłoszenia, a chętnie bym przyszedł na sztaba :)
Zresztą i nie tylko ja.
Duddie: nie widzę przeszkód. Sztab odbywa się o tu: https://maps.google.pl/?ll=54.549896,18 … ,,3,-10.69
Hmm... To w styczniu na bank nie.... A może by coś przed świętami albo krótko po? Jestem w Gdańsku od 20-ego do końca roku (wracam w sylwestra w południe :D )
Przed nie, ale krótko po, czemu nie. Gepard wspominał coś o jakims piwie.
Wieczór będzie na święta w Danzig, więc chcieliśmy piwko czy flaszkę zrobić jakby co :)
Planuję wpaść na obydwa spotkania.
A ja mogę zajrzeć? :)
zapraszamy :) nawet z Półówką
Albo i z dwoma, bo co dwie połówki to ... litr :D
Ja też chętnie się pojawię - i sztab i flaszka świąteczna :)
Mam zamiar też się pojawić. Tylko decydujcie się prędzej chyba tylko co do terminu bo muszę moją Połówkę zacząć ustawiać.
a moze by tak miedzy swietami a sylwkiem ? sporo ludzi ma wolne od roboty wtedy - ja np. :P:P:P
Odświeżam wątek i zgłaszam swoją obecność.
rozumiem że termin aktualny?
Termin aktualny.
znaczy sie wpadac ? :>
Adam: prośba - napisz posta z indywidualnym zaproszeniem dla Szeryfa ;) inaczej nie wpadnie ;)
:D I czerwony dywanik rozwiń :D
Szeryfie, sztab bez Ciebie nie będzie sztabem. Zjaw się proszę.
Może być? ;)
Adam, dzięki za zaproszenie. Bardzo chętnie wpadnę, ale to piątek, więc jak się okaże, że mogę dojechać na koniec spotkania to sobie odpuszczę.
Jak to sztab beze mnie nie będzie sztabem?? Za każdym razem składacie ofiarę z jakiegoś "nowego" czy co (na czerwonym dywaniku) ...?! ;)
Spoko sztabik byl. Szkoda ze ode mnie tak daleko bo przy tej wczorajszej pogodzie 100 km to mnie troche zmeczylo :D
Stockowo pozdrawiamy Aliasa ;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 13 zapytań ]