26

Odp: Żegnamy się z Sikorówką

@grey. Wątek o zaprzestaniu "dystrybucji Sikorówki" to kolejny odcinek z nigdy nie kończącej się opery mydlanej pod tytułem "Mam ego rozdęte jak kontynent afrykański i jak chociaż przez jeden dzień w tygodniu nie jestem w centrum uwagi, to załącza mi się moje natręctwo".

Ostatnio edytowany przez atari classic (2011-07-04 21:24:29)

Dziękuję za wspólnie spędzone chwile... Na szczęście, póki co odejście z forum uważam za niemożliwe do realizacji. Jeszcze długo tak będzie... Witam.

27

Sikor napisał/a:

Ponieważ mnie krytykujecie za napoje wyskokowe mej produkcji - ogłaszam wszem i wobec: WIĘCEJ SIKORÓWKI NA PARTY NIE BĘDZIE. Skończyłem z konkursami Sikora, skończyłem z głosowaniem na party - nie ma sprawy, kończę z przywożeniem Sikorówki. Kolejna tradycja Sikora sie kończy, a co mi tam.

['] ['] [']

atari classic napisał/a:

No nie ma co Miker, twój powyższy post wpisał się jak ulał w promowane przez Ciebie, jak forum długie i szerokie, konstruktywne działanie i dbałość o najwyższe standardy.

:D

atari classic napisał/a:

Zawsze pouczałeś innych, doszukując się chamstwa i piętnując je z ojcowską surowością. Ideałem by jednak chyba było, gdybyś raczył stosować to również w stosunku do siebie, albo przynajmniej spróbował.

10/10!
Ale to i tak do niego nie dotrze - wiem o tym od dawna...  :|

28

Hehe, a większość z Was nawet nie wie, co to Sikorówka.

"no cusz" [tm]

I Ty zostaniesz big endianem...

29

@atari classic: 10/10 :) podpisuję się pod tym co napisał Dracon :) puenta świetna, ale uważaj - przez "przypadek" pojawi się zaraz jakiś "klon" i podpisze się pod kimś kto Ciebie skrytykował... :)

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

30

Sikor, jaki flejm? Każdą uwagę odbierasz jako atak. Po Sikorze, którego poznałam, pozostała jedynie physis, bowiem pneuma już dawno uleciała :( Sikor, takie zachowanie, jakie teraz prezentujesz, prowadzi do samodestrukcji. Cokolwiek ktoś napisze, to tylko Cię tym prowokuje.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

31

koniec świata jest bliski.

uprzejmie informuję, że zaprzestaję produkcji oraz dystrybucji bąków na parties.

Ostatnio edytowany przez grey/msb (2011-07-05 01:25:26)

32

Jeszcze jedno:

grey/msb napisał/a:

@miker: ... wiem że Sikor prawie zawsze może liczyć na Twoją "pomocną dłoń", nawet kiedy "gada od rzeczy"...

Wiesz, niektórzy mają kolegów, a nie "znajomych po fachu", którzy potem znikają ze sprzętem, często nie swoim, ale to naprawdę szczegół. :P

Dobra, EoT, bijcie pianę dalej beze mnie.

I Ty zostaniesz big endianem...

33

@grey: to będzie zdrowiej, bo nie będzie śmierdzieć
@commodore_new: a co, masz małe "ego"
@inn: poczytaj swój post w temacie, może zrozumiesz

Sikor umarł...

34

@miker: jakich znajomych po fachu? z jakim sprzętem? kolejna Twoja wypowiedź której nie rozumiem. jak już coś napisałeś to rób to tak, aby było wiadomo o co Ci chodzi. no chyba że nie chodzi tu o nic :D

35

grey/msb napisał/a:

@sikor: w pierwszym poście napisałeś że się nie będziesz dopisywał więcej do tego wątku. oczywiście robisz to cały czas :) nie jesteś konsekwentny

No bo to widać innym nie wolno być niesłownym i nie dotrzymywać terminów, Jemu tak :D

Ostatnio edytowany przez jury (2011-07-05 10:17:17)

36

@jury: no bo co wolno Wojewodzie... :D

no nic, pozostaje teraz czekać na nowy update Sikor'a na Atariki pod tytułem "o sobie samym".

37

miker napisał/a:

Jeszcze jedno:

grey/msb napisał/a:

@miker: ... wiem że Sikor prawie zawsze może liczyć na Twoją "pomocną dłoń", nawet kiedy "gada od rzeczy"...

Wiesz, niektórzy mają kolegów, a nie "znajomych po fachu", którzy potem znikają ze sprzętem, często nie swoim, ale to naprawdę szczegół. :P

Miker a fee..
Jako mod nie przystoi Tobie robić osobistych wycieczek na forum i to jeszcze w temacie nie związanym z tym tematem :P
Beeee MIker !! :P

Domyślam się że chodzi o :
-mityczne historie o Vulgarze ... ???
-Nie raz i nie dwa było wałkowane to na forum i Grey nie miał nic z nim wspólnego.

38

Najciekawsze jest to, ze Sikor wogole nie zrozumial przytyku z sikorowka. Wynika to z jego argumentacji w pierwszym poscie tutaj i bez zastanoiwenia postapil wedle starej, dzieciecej maksymy:
Na zlosc babci odmroze sobie uszy.
:)

grey: Nie zgodze sie. Sikor jest jednak konsekwetny. Przeciez konsekwetnie nie stosje sie do tego co mowi, zaklada, obiecuje i przysiega :)
100 osob mowi, ze sie myli. On konsekwentnie twierdzi, ze jest inaczej. Nigdy nie przyzna sie do bledu. Predzej umrze.
Jego wymowki uszanowac musza wszyscy on argumentow innych nigdy nie uzna. (dla jasnosci: chodzi tu o jego spor z greyem o termin pojawienia sie strony SV2K10).

39

I jedno trzeba mu oddać - dba o to, żeby na forum nie było nudno, dzięki niemu więcej się dzieje na forum :D

40

AS... napisał/a:
miker napisał/a:

Jeszcze jedno:

grey/msb napisał/a:

Miker a fee..
Jako mod nie przystoi Tobie robić osobistych wycieczek na forum i to jeszcze w temacie nie związanym z tym tematem :P
Beeee MIker !! :P

Domyślam się że chodzi o :
-mityczne historie o Vulgarze ... ???
-Nie raz i nie dwa było wałkowane to na forum i Grey nie miał nic z nim wspólnego.

Eee, to nie to. :|  Podejrzewam, ze on pije do przykrego zdarzenia z party sprzed paru lat, na ktorym go nawet nie bylo. Robi to w typowy dla siebie "zawoalowany" sposob i choc dobrze, ze w "swojej" osobie (odpowiedzi "klonow" trudniej byloby wylapac ;P). Nieladnie, bardzo nieladnie, szczegolnie jak na doswiadczonego "moderatora".... :(

A ze i ja tez "sikorowki" nie znam??  Jakos i to nawet przezyje... ;) Niemniej nie podoba mi sie to, co na tym forum Sikor regularnie rozpetuje. :(

Ostatnio edytowany przez Dracon (2011-07-05 10:52:18)

41

O tego to nie znałem, smutna historia ale ze szczęśliwym zakończeniem.
Szkoda że Miker nie pisze o co mu chodzi i trzeba zgadywać :P

42

@as: Wiesz, najlepiej rzucić taki "zamydlony wątek" i na końcu napisać "z mojej strony EoT" ;)

To ja również pozwolę sobie na taką "wolną myśl" - najlepiej na #atari8 nabijać się z kolegów ze sceny, zakładać kąśliwe "topiki", dopisywać komentarze pod fikcyjnymi nickami, ba, dochodzi nawet do tego że "klon" przyznaje rację Oryginałowi w danym temacie... Smutne i przykre.

Oczywiście z mojej strony "EoT w tym temacie" :D

43

grey/msb napisał/a:

najlepiej na #atari8 nabijać się z kolegów ze sceny, zakładać kąśliwe "topiki", dopisywać komentarze pod fikcyjnymi nickami, ba, dochodzi nawet do tego że "klon" przyznaje rację Oryginałowi w danym temacie... Smutne i przykre.

Coooo? Przecież to godzi w moralność i inteligencję człowieka. A do tego jest wieśniactwem i objawem tchórzostwa!

Ostatnio edytowany przez jury (2011-07-05 11:43:12)

44

Sikor napisał/a:

@inn: poczytaj swój post w temacie, może zrozumiesz

Sikor, właśnie widzę, że WSZYSTKO odbierasz jako atak. A taka jest prawda, że co pewien czas zakładasz wątek z fochem. Czy inne osoby też tak robią? Nie. Szanuj nas i oszczędź nam tego. Naprawdę foch Sikora to nie jest to, co osoba wchodząca na forum chce przeczytać. Mówiąc brutalniej: nas to nie obchodzi. Nie jesteś pępkiem świata a forum nie kręci się wokół Twojej osoby, choćbyś, być może, chciał :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

45

Zgadzam się z Tobą Moniko w 100%.
Jest to forum o Atari i może najwyższy czas skasować dział bałagan.

46

A ja lubię Sikora, lubię Sikorówkę i uważam, że kolejne tematy Sikora to folklor, który powinniśmy koniecznie kultywować, bo jeszcze zaginie i będzie nudno - im bardziej są absurdalne, tym fajniej. Natomiast śmieszą mnie wywody i głębokie, filozoficzne rozważanie, jakie to Sikor ma niby dewiacje. Weźcie się i opanujcie koleżanki i koledzy, nie chcecie czytać o odchodzeniu Sikora, urlopach Sikora, względnie braku Sikorówki - nie klikajcie w te tematy. Ja, jak już na wstępie zaznaczyłem, szczerze mam ubaw po pachy, zawsze jest wtedy okazja żeby wkleić facepalma z zagranicznych stron, itp. inne atrakcje.

Na koniec równie bezsensownego wywodu pozwolę sobie na parafrazę (cokolwiek to słowo znaczy) piosenki śpiewanej przez Kazika: "Sikor niech się nie boi, 2/3 forum za nim stoi"

PS. Czekam na kolejne konkursy Sikora, ponieważ dawno nie miałem okazji nie brać w nich udziału!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

47

Do PrimaAprilisowego konkursu jeszcze prawie rok...

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

48

dely napisał/a:

PS. Czekam na kolejne konkursy Sikora, ponieważ dawno nie miałem okazji nie brać w nich udziału!

Rotfl !!

49

Chyba wszyscy lubia Sikora. Tylko nikt go nie rozumie.

50

macgyver napisał/a:

I jedno trzeba mu oddać - dba o to, żeby na forum nie było nudno, dzięki niemu więcej się dzieje na forum :D

Normalnie na mszę dam...

Grey, Dracon: O jakich klonach mowa? Bo myślałem, że skończyły się tu dawno temu, a widzę, że w niewiedzy żyję. Zapodajcie ich nicki.

Dely: Ale co za dużo to niezdrowo. Ileż można czytać tych fochów? Raz na miesiąc by w zupełności wystarczyło...

Sikor: Każdy zawala terminy, czasem nawet po kilka lat. Apeluję tylko, żebyś stosował identyczne kryteria wobec siebie i innych. Bo kilka przykładów już Ci wypunktowano.