Sikor napisał/a:Olać. Termin jest o.k., wódy nie ma. Niech robi, co chce. Teraz jestem za party - choć pewnie i tak wtym roku nie dam rady
Dokładnie pół roku musiałem czekać na Twoją deklarację że pewnie jednak nie przyjedziesz. Wiedziałem że to kwestia czasu, nie wiedziałem jednak kiedy to nastąpi. Przejdziesz do historii jako największy krytyk SV nie będący na ani jednej edycji tej imprezy. Naprawdę super "że teraz jesteś za party" - wzruszenie odebrało mi mowę. Dziękuję serdecznie i również życzę "powodzonka".
Przy okazji pozwól, że "Niech robi, co chce" nie będzie kierował się Twoimi opiniami i sam będzie podejmował decyzje. Na osłodę dodam Ci, że za rok raczej nie będziesz miał tego dylematu.
Co do kwestii wódy - oczywiście że będzie i nie tylko. Mam zamiar ugościć Was po staropolsku, bo taki mam zwyczaj. Gwarantuję też, że na party oprócz picia wódy, browarów i innych specyfików będą też liczne produkcje.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którym na sercu leży los naszej sceny. Dziękuję za konstruktywną krytykę i wsparcie moralne.
ATARI RULEZ !!!
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2011-07-03 11:35:33)
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)