Temat: Co ze sztabem...
Panowie, nikt nie podjął - ja zacznę: kiedy sztab w październiku :D :lol: ;) Termin tuż, tuż, a my w lesie - proponuję pierwszą sobotę października, szczęśliwice (chociaż do piwa mniej wody dolewają niż w Dolce Vita ;) )?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, nikt nie podjął - ja zacznę: kiedy sztab w październiku :D :lol: ;) Termin tuż, tuż, a my w lesie - proponuję pierwszą sobotę października, szczęśliwice (chociaż do piwa mniej wody dolewają niż w Dolce Vita ;) )?
Sikorek. chlopaki chcieli w tym miechu darowac sobie, bo przeca jest east ... Mońki itd... wiec sporo ludzi nie bedzie, ale jak bedzie dostateczna ilosc chetnych to mozna cos zarzadzic .
CHyba poczekamy do Easta....
Tylko jest jedno ale: nie każdy może jechać na Easta... :cry: :evil: :cry:
A małe 5 czy 10zł aż tak nie uszczupli (chyba?) budżetu - wszak można wypić 2 piwa i na tym zakończyć ;) , resztę pozostawiając na Easta!!! W każdym bądź razie dostosuję się do reszty...
Mnie nie bedzie bo chce jechac na Easta.
Tylko jest jedno ale: nie każdy może jechać na Easta... :cry: :evil: :cry:
A małe 5 czy 10zł aż tak nie uszczupli (chyba?) budżetu - wszak można wypić 2 piwa i na tym zakończyć ;) , resztę pozostawiając na Easta!!! W każdym bądź razie dostosuję się do reszty...
ej ... zeby to sie skonczylo tylko na tych dwoch piwach w dolcevita to byloby faktycznie 5-10PLN. ale z tgeo co mi wiadomo, to z reguly konczymy tak jak ostatnio ... czyli, glupi usmiech wiadomo do kogo, pytanie ... chata wolna, odpowiedz niezmiennie ta sama ... WOLNA, A JAKZE !!! no i pojechali ... hehhehe e ... a potem zony, tesciowe, dziewczyny marudza jacy to my niedobrzy jestesmy :)
No, no, moja była, nie marudziła, a nawet spodobało jej się, choć żałowała, że była jedyną przedstawicielką płci przeciwnej.
Sikor, Lewis! Gdzie wasze kobiety?!
Przy okazji przypominam, że MKBoss1 oferował miejsce na sztaba u siebie w Koceranach. Tym razem na 100%.
Ja jednak jestem zwolennikiem odpuiszczenia sobie w październiku na rzecz Easta.
sztab? ja chce:) moze byc w ta sobote.... a co z FOXem? Zyje? bo sie nie odzywa od ostatniej libacji :)
pozdrowka dla wszystkich sztabowiczow i sztabowiczek :)
ten weekend to jeszcze wrzesien....
sorka rozpedzilem si troszeczke ;) wiec w nastepna....
Więc jak, panowie i Panie: NA PIFKO... ;)
Ta pani *pokazuje na siebie* na pewno nie dotrze V_V''. Powiedzcie ode mnie MKBossowi, żeby mi wysłał koszulke, która się wszak znalazła =_='''
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 12 zapytań ]