Temat: Co ze sztabem...
Panowie, nikt nie podjął - ja zacznę: kiedy sztab w październiku :D :lol: ;) Termin tuż, tuż, a my w lesie - proponuję pierwszą sobotę października, szczęśliwice (chociaż do piwa mniej wody dolewają niż w Dolce Vita ;) )?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, nikt nie podjął - ja zacznę: kiedy sztab w październiku :D :lol: ;) Termin tuż, tuż, a my w lesie - proponuję pierwszą sobotę października, szczęśliwice (chociaż do piwa mniej wody dolewają niż w Dolce Vita ;) )?
Sikorek. chlopaki chcieli w tym miechu darowac sobie, bo przeca jest east ... Mońki itd... wiec sporo ludzi nie bedzie, ale jak bedzie dostateczna ilosc chetnych to mozna cos zarzadzic .
CHyba poczekamy do Easta....
Tylko jest jedno ale: nie każdy może jechać na Easta... :cry: :evil: :cry:
A małe 5 czy 10zł aż tak nie uszczupli (chyba?) budżetu - wszak można wypić 2 piwa i na tym zakończyć ;) , resztę pozostawiając na Easta!!! W każdym bądź razie dostosuję się do reszty...
Mnie nie bedzie bo chce jechac na Easta.
Tylko jest jedno ale: nie każdy może jechać na Easta... :cry: :evil: :cry:
A małe 5 czy 10zł aż tak nie uszczupli (chyba?) budżetu - wszak można wypić 2 piwa i na tym zakończyć ;) , resztę pozostawiając na Easta!!! W każdym bądź razie dostosuję się do reszty...
ej ... zeby to sie skonczylo tylko na tych dwoch piwach w dolcevita to byloby faktycznie 5-10PLN. ale z tgeo co mi wiadomo, to z reguly konczymy tak jak ostatnio ... czyli, glupi usmiech wiadomo do kogo, pytanie ... chata wolna, odpowiedz niezmiennie ta sama ... WOLNA, A JAKZE !!! no i pojechali ... hehhehe e ... a potem zony, tesciowe, dziewczyny marudza jacy to my niedobrzy jestesmy :)
No, no, moja była, nie marudziła, a nawet spodobało jej się, choć żałowała, że była jedyną przedstawicielką płci przeciwnej.
Sikor, Lewis! Gdzie wasze kobiety?!
Przy okazji przypominam, że MKBoss1 oferował miejsce na sztaba u siebie w Koceranach. Tym razem na 100%.
Ja jednak jestem zwolennikiem odpuiszczenia sobie w październiku na rzecz Easta.
sztab? ja chce:) moze byc w ta sobote.... a co z FOXem? Zyje? bo sie nie odzywa od ostatniej libacji :)
pozdrowka dla wszystkich sztabowiczow i sztabowiczek :)
ten weekend to jeszcze wrzesien....
sorka rozpedzilem si troszeczke ;) wiec w nastepna....
Więc jak, panowie i Panie: NA PIFKO... ;)
Ta pani *pokazuje na siebie* na pewno nie dotrze V_V''. Powiedzcie ode mnie MKBossowi, żeby mi wysłał koszulke, która się wszak znalazła =_='''
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 12 zapytań ]