Odp: Kwietniowy sztab Warszawa
Nie podejmuję się organizacji miejsca i daty. Mam tyle pracy, że chyba do czerwca zrezygnuję z życia towarzyskiego. Krzysiek coś sensownego proponował.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie podejmuję się organizacji miejsca i daty. Mam tyle pracy, że chyba do czerwca zrezygnuję z życia towarzyskiego. Krzysiek coś sensownego proponował.
Dobra, mamy zarezerwowane od 17 (otwarcie lokalu) do 23, wejście na hasło "Atari". Rama w C.H. Land (wyjście z metra w stronę ulicy Batuty, stacja: Służew).
Ale kiedy? Czy codziennie? :P
Ostatnio edytowany przez qbahusak (2011-04-07 07:32:53)
Kubo, w innym wątku było, że 9 kwietnia ;) Zapraszamy!
W żadnym innym wątku, dokładnie w tym samym co piszemy teraz :P
Z premedytacją zapytałem, bo to, co Sikor napisał miało zabarwienie propozycji raczej, niż decyzji.
Sikor raczej to określił decyzyjnie ”No dobra, data ustalona odgórnie przeze mnie na sobotę, 9 kwietnia - skoro już jest temat, nie ma co mnożyć (od)bytów. Gdzie ustali sie na marcowym sztabie i już ;P”. USTALONA!
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-04-07 17:59:18)
Gepard dał dupy i nie dotarł ;P A wstyd to straszny, gdy sie takową rzecz jak sztab oznajmia. Gepard, w związku z tym każdemu ze sztabowiczów, którzy byli - jesteś winny po literku zacnego złocistego nektaru. Za nieprzybycie. Ale nie przejmuj się, tym razem mało osób było - raptem 9.
Sikor, daj spokój, Gepard nie dał dupy, tylko zdaje się, miał małe kłopoty z dotarciem:
Aaaa, znaczy się, zamknęli go... ;P To wiele wyjaśnia ;D
Ale przynajmniej na świeżym powietrzu:)
a Sikor dalej obszczekuje :D :
Gepard, dobre ;D Ale fakt-faktem, że jak sie ogłasza wspólne spotkanie, to w Warszawie jest zasada taka, że ogłaszający się pojawia. Ale widać u Was na pólnocy są inne zwyczaje...
Gepard ale na tej wizualizacji to bardziej jakaś wrona a nie sikorka, a następnym razem to sztaby jednak zwołuj w 3 mieście a do warszawy przyjedź zobaczyć jak to u nas wygląda.
Tak się nieśmiało spytam, cenzura przejrzała już zdjęcia?
Sikor, wkleję, jak będę mieć trochę czasu. Póki co na cito muszę poprawić skład publikacji :/
Hmm, tak się nieśmiało spytam o tą cenzurę...?
Noooooooooooo tak właśnie jak masz problemy natury moralnej to dogadamy się z Sikor'kiem i pomorzemy Ci w cenzurowaniu, (nie należy tego traktować jako propozycji na majowy sztab) termin i lokalizację postaramy się dopasować do Twoich propozycji. A może zarzuć to tradycyjnie "jak leci", bez cenzury?
Proponuję 10 maja. W maju będę praktycznie nieuchwytna bo 3 konferencje i Grzybsoniada. No i sesja :| Zdjęcia postaram się wrzucić jakoś prędko.
Środek tygodnia odpada - chcę się piwa napić, a nie myśleć o robocie. A zdjątka wrzuć jak leci.
Myślałam, że 10 to piątek. To 13 w takim razie.
to już lepiej, choć soboty mam ostatnio pracujące...
Ale 13 maja to nie piątek?
Piątek, dlatego napisałem, że już lepiej. Tyle, że dużo nie wypiję - w sobotę rano work mode on ;/ Ale zawsze lepiej, niż w tygodniu ;)
Optuję jednak za sobotą (14), w piątek na noc do pracy.
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-04-25 20:26:34)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 12 zapytań ]