26

Odp: Opowieść o tym, jak Pin i Lisu zostali sk*#i, albo Quo Vadis Sceno 2!

Horna = Górna
Na targi XXX się to miejsce nie nadaje :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

27

Skończcie te pierdy, cytowanie cytowań i ogólne robienie boruty z dupy strony, zaraz sie dowiem co było 5 lat temu, kto kogo przyprawił o mdłości dekadę temu i inne kwebrachy, wyjaśnijcie sobie wszystko na priv i nie paskudźcie tego i tak zasyfionego głupotami forum...

Sikor: badź łaskaw nie przenosić z jednego forum na drugie takich wątków, bo ich czytanie to prawdziwa droga przez mękę. Zainteresowane strony wypowiedziały sie na AOL i to wystarczy. Po kiego wała rozgrzewać kotleta gdzie indziej? Sorki za porównanie, ale to jak walić sie z kim popadnie, nie używając gumy a wiedząc jednocześnie że Pani Wenera czuwa... ;)

gep/lamers^dial

28

E, gepard, masz doła cy cuś??

Sikor umarł...

29

Wręcz przeciwnie, jednym okiem obserwuję córke jak mi roznosi po pokoju moje oryginały na konsole, miotając wokół płytkami a drugim czytam ten wątek. Nie wiem co jest gorsze... :P

gep/lamers^dial

30

gorszy jest tylko zez rozbieżny :)

Kontakt: pin@usdk.pl

31

gepard napisał/a:

Skończcie te pierdy, cytowanie cytowań i ogólne robienie boruty z dupy strony, zaraz sie dowiem co było 5 lat temu, kto kogo przyprawił o mdłości dekadę temu i inne kwebrachy, wyjaśnijcie sobie wszystko na priv i nie paskudźcie tego i tak zasyfionego głupotami forum...

Sikor: badź łaskaw nie przenosić z jednego forum na drugie takich wątków, bo ich czytanie to prawdziwa droga przez mękę. Zainteresowane strony wypowiedziały sie na AOL i to wystarczy. Po kiego wała rozgrzewać kotleta gdzie indziej? Sorki za porównanie, ale to jak walić sie z kim popadnie, nie używając gumy a wiedząc jednocześnie że Pani Wenera czuwa... ;)

Ożywczy powiew rozsądku zawsze mile witany. :cool:

Dziękuję za wspólnie spędzone chwile... Na szczęście, póki co odejście z forum uważam za niemożliwe do realizacji. Jeszcze długo tak będzie... Witam.

32

O, CommodoreNew się obudził...

Sikor umarł...

33

Sikor: kolejnej osobie przekrecasz nicki? Obczaj od czego sie ten watek zaczal, od "zuego" wykorzystywania nickow...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

34

Jellonek-> i jak dotarles?

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

No jak to. Oczywiście dotarł do dna.
Sam widziałem.

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

36

@jellonek: a tak, jemu przekręcam I już. Bo z tego co widzę klasycznego Atari nawet nie widział ;P

Sikor umarł...

37

Maly_swd: tak, rano mi poloske na miejsce wtloczyli, dolali oleju do skrzyni, naprostowali po 3 latach plyte podlogowa i pojechalem do domu. niestety miast autostrada na krakow - pojechalem "tania opcja" i trafilem na kilka objazdow, a i jeszcze w bielsku mlode dziewcze sie zamyslilo i mi w korku w dupe wjechalo (sladow brak)...
dodatkowe koszta lekko poplynely ale da sie przezyc, nic powaznego.

38

Jell, naprawde powinienes rozwazyc opcje jechania pociagiem na nastepny raz

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

39

Lepiej nie bo sie jeszcze pociag wykolei ;)

40

Najważniejsze, że dotarł cały. Samochód rzecz nabyta.

Sikor umarł...

41

mazi napisał/a:

Lepiej nie bo sie jeszcze pociag wykolei

Win! :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

42

Sikor: egzakli - nikomu sie nic nie stalo, dely ma cale ziobro, a samochod to tylko rzecz.
zax: mimo wszystko bardziej sie przychylam do opcji - nie jechac.
polskie party (moze w koncu uda mi sie dotrzec do Ryska - bardzo bym chcial) wystarcza mi.
forever mimo wszystko nieco kuca...

43

gepard napisał/a:

Skończcie te pierdy, cytowanie cytowań

czyzbys po studiach historycznych na UG przestal przepadac za taka metoda naukowa (dyskusji) ??  ;)

nie paskudźcie tego i tak zasyfionego głupotami forum...

a czy ktos zmusza Cie do czytania tego watku ??  ;o

Ostatnio edytowany przez Dracon (2011-03-24 20:54:08)

44

jellonek napisał/a:

Maly_swd: tak, rano mi poloske na miejsce wtloczyli, dolali oleju do skrzyni, naprostowali po 3 latach plyte podlogowa i pojechalem do domu. niestety miast autostrada na krakow - pojechalem "tania opcja" i trafilem na kilka objazdow, a i jeszcze w bielsku mlode dziewcze sie zamyslilo i mi w korku w dupe wjechalo (sladow brak)...
dodatkowe koszta lekko poplynely ale da sie przezyc, nic powaznego.

@Jellonek - ty się takimi detalami nie przejmuj - jak wracałem z Głuchołazów w zeszłym roku to raczył mi się zerwać pasek rozrządu .... Laweta z Krapkowic do Krakowa :( ,a bylem z całą rodzinką....

ps rozrząd miał 30kkm....

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC