Odp: Czym się sponiewierać?
Vasco, watroba juz nie ta..., co? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Vasco, watroba juz nie ta..., co? ;)
Sikor: ja najbardziej zawsze ceniłem sobie wódkę czystą, najpierw przegryzioną ogórkiem kiszonym (NIE konserwowym), a potem kiełbasą.
Niestety od lat już jestem pozbawiony tego smakołyku, z powodów zdrowotnych.
Pozostałem więc przy piwie.
Życie.
No, kiszonych ogórków nie trawię ;D A wódki czystej jako takiej po prostu nie lubię, więc stąd poszukiwania jakiś niestandardowych promili ;P
Oto zmartwienia Polaka :P
zawsze pozostaje jeszcze borygo i denaturat filtrowany przez chleb lub bułkę - jagodzianka na kościach rządzi! ;) tylko trzeba pić szybko, bo się ściemnia. ;)))
Życzę smacznego, z takiego przepisu nie skorzystam ;P
to tylko ploty...
Dzisiejsza tradycyjna polska jagodzianka na kościach nie ma w sobie metanolu (a co za tym idzie, nie ściemnia się na skutek jej zażywania), natomiast posiada aldehyd octowy (który to bardzo szybko rozpier...wątrobę) i denatonium (co powoduje taki okrutny smaczek). Plotą jest równiez to, że przesączenie przez chlebek cokolwiek zmieni w tym jagodowym specyfiku. Osłabi tylko swój jagodowy barwnik.
smacznego! ;)
Najlepsza galaretka z truskawkami z bitą śmietaną 36%, kilogramem cukru pudru, posypane tartą Goplaną Alpejską.
Ew. kiełbasę z Nutellą :P
Scheißewurst fisch mit truskawken und bitenschmietanen? ;)
@jury: ja z zasady nie palę, nieważne, tytoń, marycha, haszysz... Nie mogę z moją pojemnością płuc ;P
Palenie kościołów z wiernymi (tzw. kombinacja norweska) nie szkodzi na płuca możesz spróbować ;).
lol
idz na lody
Tylko uważaj pod jaki adres się udajesz na te lody. Najlepszy adres to zielona budka, tylko bez skojarzeń.
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-02-14 12:35:04)
No to jak z tym poniewieraniem, czyżbym miałbym się fatygować osobiście? Tylko sienie naparszaj, zrobię to bez dodatkowej dopłaty (mam kontrakt na wysłodki w Cukrowniach LUBELSKICH).
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.112 sekund, wykonano 14 zapytań ]