Temat: Kwietniowy sztab Warszawa
Przepraszam, ale nie mogłem sie powstrzymać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
E, idź stąd!!! :P Normalnie zazdrość Ciebie zjada :D
LOL, brawo Gep :)
Gep,
Przecież dzisiaj mamy sztab domowy z falconami u Pitera ...
No dobra, data ustalona odgórnie przeze mnie na sobotę, 9 kwietnia - skoro już jest temat, nie ma co mnożyć (od)bytów. Gdzie ustali sie na marcowym sztabie i już ;P
Będę 7 kwietnia w Wawie. Ale będę się "odchamiał" więc nie zmieniajcie dla mnie terminu :(
To może zaplanujmy już do grudnia 2011r;) co tam, zawsze będzie więcj czasu, żeby przygotować się na jesienne sztaby, jak ktoś z nas teraz nie może się pojawić
Buziaczki krasnoludki;)
Ostatnio edytowany przez cobra.c64 (2011-02-15 13:42:32)
To jest dobry pomysł :P
-Też bym chętnie przybył na takiego sztaba ....
Tylko muszę więdzieć o tym wcześniej aby dobrze zaplanować przelot gdynia-wawa :P
AS, Ty to miałeś być na sztabie w lutym.
Nie pisałem że będę :(
-chciałem być, ale za późno wyjechałem z 3city i do wawy dojechałem ok.22giej :P
Ostatnio edytowany przez AS... (2011-02-15 14:49:35)
Byś się załapał na sztab jeszcze ;)
.
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2011-02-15 19:17:44)
i to jest nawet sobota :P
Rozumiem, że będziesz, zapraszamy, jak coś (skoro już zwołujesz, minimum przyzwoitości nakazuje chociaż na chwilę pojawić się, chyba że działasz w AS mode) :P
W poście 31i 32 dotyczącym marcowego sztabu są propozycje lokalizacji, (od Draco i z moim błogosławieństwem), dlatego opinie co do lokalizacji należy wyrażać nie czekając na marcowy sztab.
Czas biegnie wielkimi krokami, pytam się więc wszem i wobec, jakowe miejsce żeście ludki ustalili, azaliż ja byłem na niejakim weselisku podczas marcowych hulanek, a trza by się powoli zbierać, coby na kwietniowyją imprezę przybyć?
Znaczy się sztabu w kwietniu nie ma? Czy każdy organizuje sam we własnym gronie? Bo widzę miejsca nie ma?
Powstrzymywanie niezdrowe może powodować przepuklinę, rozumiem że jeśli zarzucasz kwietniowy sztab to masz jakieś propozycje co do lokalizacji.
Sikor'ku zawsze możemy zajrzeć do Galicji, (co prawda tylko Tyskie, ale polskie jadło [może Inn by znalazła coś dla siebie?]) ale to jak nie będzie innych propozycji.
@Bouli: cycat: piwo lubię od kołyski, a najbardziej browar Tyski ;P A poza tym: nie robię kroku bez Brok-u (notabene: jest jeszcze ten browar??)
Ja się dostosuje, tylko coś wybierzcie ;)
Ostatnio w jakimś hiper ultra super Markecie widziałem, ale czy nadal? Osobiście uważam że Brok robi najlepsze piwo (woda jest oprócz chmielu podstawą sukcesu), ale Ciebie jeśli wychowałeś się na tym napoju (piwie) od kołyski przekonywać nie muszę.
Ostanio (tydzień - dwa temu) trafiłem lokalny browar z ekstra napitkiem - nazywa się Żywe Piwo i robi je Amber, browar zbliżony do Heweliusza a smakuje że aż trudno opisać (Kasia i Mlody smakowali i też się zachwycali), no trzeba spróbować aby ocenić.
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-03-27 21:29:40)
Mieliśmy 100 litrów "Żywego" Ambera na SV. Poszło bardzo szybko, więc domniemam że wszystkim smakowało ;)
Smakowało bo było za free ;)
grey, smakowało :) Było miłą odskocznią od Tyskiego, którego nie cierpię.
Z innych propozycji miejscowych, to proponuję Ramę. Blisko metra (metro Służew), miły wystrój, ceny ok, miła obsługa.
Tyskie jest dobre, ale Żywe jest lepsze. :)
Dobra, macie czas na ustalenie miejsca do 2 kwietnia. Potem jak nie będzie ustalone miejsce idę się nachlać w konkurencyjnym miejscu niedaleko domu ;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 11 zapytań ]