Odp: Styczniowy sztab, Warszawa
18. mi osobiście pasuje, postaram się pojawić na piwko
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
18. mi osobiście pasuje, postaram się pojawić na piwko
Dobra, x2 :) Chętnie dla niepalących. Wolę jednak 17.1.
Ano 17 chyba będzie lepszy, ale ja na razie na 64%, więc nie naciskam ;-)
17. ja z kolei być nie mogę
Skoro już ustalono 18.01 - nie mieszajcie.
Jeszcze nic nie ustalono. Są dwa dni do wyboru.
A dalej jest o zgłaszaniu sprzeciwów etc :)
Ja niestety w tym miesiącu odpadam. Właśnie mieliśmy małe wydatki naruszające nasz budżet domowy na styczeń i nie ruszam się z mojej pieknej wsi;)
Pozdrawiam i do następnego Sztaba.
Ja tysz odpadam, bawcie się grzecnie :P
Uprzejmie informuję, że wszelkie sztaby organizowane w dni robocze będę stanowczo i zdecydowanie ignorować.
tatqoo, termin następnego sztabu Ty proponujesz. Według mnie dobrze było, kiedy sztaby były w sobotę.
Uprzejmie informuję, że wszelkie sztaby organizowane w dni robocze będę stanowczo i zdecydowanie ignorować.
Witanko :)
No i że tak powiem podpisuję się pod tym w całkowitej rozciągłości, choć ja to z powodu że ostatnio pierwszy raz bylem na takim i nigdy więcej :D ( oby :) ) Dobrze że w sylwestra puścili nas po trzech godzinach :)
Ostatnio edytowany przez jury (2011-01-12 00:40:12)
To może odłożymy stczniowy sztab (egzaminy co poniektórych osób), i od razu zaczniemy ustalać termin lutowego w tym samym miejscu, szczególnie że na razie naliczyłem 6-7? osób.
Bouli, ja jestem za 17 stycznia. Przekładać teraz nie ma sensu, zważywszy, że przyjedzie do nas gość z Rzeszowa.
skoro ma być Mono to jak najbardziej ten 17 może być, może uda mi się wpaść na godzinkę koło 17
Jeśli o mnie chodzi, to ja się dostosuję - jeśli nie styczeń, to może być też luty.
Uważam, że sztab należy zrobić 17. 18 wiele osób nie może. Jako, że epi wraca w lutym i będzie w Warszawie, to i wtedy można coś zorganizować.
To będzie ten sztab, czy nie? Wolałbym wiedzieć wcześniej, a tak to niestety sami nie wiecie, czy zrobić, czy nie...
No jest przecież. 17.
@inn: z wcześniejszych postówto nie wynika na 100%. Stwierdzenie "należy zrobić"!="będzie"
Sikor, będzie :) Zapraszamy.
oki ;) Będę pewnie koło 18-tej...
Zarezerwowane na 17 od 17.00.
To akurat skończę zajęcia i na sztab :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 15 zapytań ]