grey/msb napisał/a:Ja nikogo nie obraziłem swoimi wypowiedziami, nikogo nie atakowałem personalnie. Pokaż mi takie miejsce - facet, z jakiej Ty planety jesteś ?
Planeta Ziemia ;P Samym terminem w ankiecie letniej dałeś w twarz organizatorowi letniej edycji - dla mnie jest to jednoznaczne.
grey/msb napisał/a:Co do mojej terminowości - wypominałeś mi że nie dotrzymałem słowa co do newsów na stronie SV - przecież to śmieszne ! Czy ja Ciebie zraniłem w ten sposób ? Czy z tego powodu nie miałeś na chleb, Twoje dzieci przymierały głodem ? Cóż to za przestępstwo że napisałem iż pokaże się info na stronie jutro, a pokazało się tydzień czy 2 później ? Toż to kryminał.
Myśl jak chcesz, ale słowny to ty nie byłeś.
grey/msb napisał/a:Na SV wszyscy mieli się zachlać, traktowałem wszystkich jak pijaków, byłem "żenujący", a całe SV to jedna wielka (znowu cytat) "syf, kiła i mogiła". Ba ! Nie wystarczyły Ci 2 miesiące aby przygotować coś na kompo... no tak, przypomniałem sobie Twoją światłą myśl z Twolinera na AA (znowu cytat): "Nie wystawiam byle gdzie. Nie było mnie na SV, więc dla mnie tego party nie było". O ! I to jest sedno - nie ma Sikora, nie ma party ! Zaxon miał rację - jest Sikor, jest impreza, nie ma Sikora, nie ma imprezy.
Niezła megalomania Ci się włączyła, gratulacje. Nie, nie wszyscy mieli sie zachlać, ale podawanie dla zachęty jako jednej z atrakcji darmowej wódy - to jest dla mnie "syf, kiła i mogiła". Można to było zapewnic bez trąbienia o tym na wszystkie strony, ale Grey musiał pokazać jaki to jest wielki i jakie ma możliwości. Co do zaxona mam własne zdanie i jego opinie obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg - robi kawał dobrej roboty z elektroniką, ale tylko (póki co) powielając prace innych. Ale i tak chwała mu za to - bo robi.
grey/msb napisał/a:Okazało się, że na SV nie było prognozowanej przez Ciebie patologii, a atmosfera tam panująca przypominała iście rodzinną - myślę, że wszyscy OBECNI to potwierdzą. No i produkcji na compo było dosyć sporo, biorąc pod uwagę nieustannie wypominaną przez Ciebie "śmierć sceny" (przypominam - ponad 40 prac).
I chwała za to. Cieszę się, że prac było tak dużo. Życzę - szczerze - aby w kolejnych edycjach nie było mniej.
grey/msb napisał/a:Wyżywałeś się na mnie i na imprezie nie będąc nawet na jednej edycji. W jednym wątku kazałeś podziękować Mystic Bytes za to że "tak Cię zaprosiło". Przypominam że MSB to nie tylko Hospes, ale Piesiu, SeaBrush, Klocek, Mikro, Moonie i ja.
Proszę o wskazanie cytatów, gdzie zjechałem samą imprezę (podczas/po)? Druga sprawa - Hospes - wypowiedział się jako część Twojej/Waszej grupy, więc mam prawo traktować jego wypowiedź jako wiążącą dla całego teamu, tym bardziej, że sprostowań z żadnej strony nie było.
grey/msb napisał/a:Normalny człowiek powiedziałby w tym momencie: przepraszam.
Miło mi, że mnie przeprosiłeś. Ja uważam, że akurat w tych tematach nie mam za co przepraszać. W odróżnieniu od Ciebie - nie wpadam w megalomanię i samozachwyt nad sobą. Jedynie odpowiadam personalnie na personalne ataki w moim kierunku.
grey/msb napisał/a:Spójrz jeszcze raz na wyniki ankiety. I sam pomyśl nad sobą.
Ależ ta ankieta była przewidywalna do bólu. Tu nie ma nad czym myśleć - jak ktoś (tu: Sikor, czyli ja) prowokuje takie ankiety - to zdaje sobie sprawę z wyniku. Co więcej, sam jestem zdziwiony, że tyle osób głosowalo na jellonka. To jest nadzwyczaj nośny temat - ale jak wszystkie inne pewnie w przeciągu paru dni umże śmiercą naturalną, jak wszystkie inne na aa. Co najwyżej ktoś za jakiś czas go wyciągnie i odgrzeje na jakieś 2-3 dni. Standard.
Co do sceny - jej nie ma. Są pojedyńcze zrywy - jak na Ornetę, jak u Ciebie (obym się mylił). Niestety, ludziki stetryczeli i im się nie chce na dłuższą metę. I świadczą o tym także wyniki ankiet - nie tylko tej. O dupie Maryni można pogadać (55 osób tutaj bodajże zagłosowało), na ankiety stricte scenowe głosuje w porywach coś koło 20-tu. O czymś to świadczy. I według mnie - wielki Grey tego nie zmieni, choćpy się wielokrotnie nadął i rozpukł na mniejszych grejów. Niestety - trzeba zdać sobie z tego sprawę...
======>doszły posty w miedzyczasie
mały_swd napisał/a:Tak, Sikorku, SV2K10 bylo do dupy, bo Ciebie tam nie bylo... robisz(es) najlepsze konkursy na swiecie (i te mega nagrody w postaci 4pakow piwa....),
I tak nie brałeś udziału, więc co - boli?
mały_swd napisał/a:A co do Greya, to faktycznie podly z niego typ, jak go zobaczylem to odrazu dalem mu 25 lat do odsiadki... tak faktycznie powini go ukamienowac ze terminowosc, to jest niedopuszczalne:)
mały_swd napisał/a:Grey - wspolczuje Ci, ze miales/masz doczynienia z tym osobnikiem;)
Tak, tak, mały, jesteśmy z Tobą... I z Greyem...
mały_swd napisał/a:ps. Sikorku, idz na onet - tam znajdziesz takich jak Ty (dogadacie sie).
Widzę jesteś wtajemniczony - po co mam się tam przepychać z Tobą, jak wolę się z Tobą przepychac tutaj?
mały_swd napisał/a:ps2. co z Ciebie za czlowiek, potrafisz tylko narzekac i pluc na innych, ehh szkoda ze nie jestes takim samym Sikorem, ktorego kiedys poznalem (z 15lat temu).
Tamten Sikor leży zakopany w piwnicy wraz ze Sceną z tamtych lat. Ten tutaj to tylko robot do denerwowania gawiedzi i jedyny automat, który to nie pisze peanów jaki to Gre jest wielki, jaka to polska scena Atari jest wielka i jak zajebiście jest wszędzie. On woli narzekać, wk*ć ludzi i kłócić się z maluczkimi.
Ostatnio edytowany przez Sikor (2011-01-10 20:53:43)
Sikor umarł...