Planowałem nie zabierać głosu w w/w temacie do czasu trwania ankiety, ale muszę wtrącić kilka słów więcej. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy - Sikor strikes back. Nie podejmę się komentarza tej wypowiedzi Pawle, bo nie chcę znaleźć się w Twojej sygnaturce jak ten na "G" - mimo, iż towarzystwo Hospes'a i Mazi'ego bardzo mi odpowiada. Głęboko wierzę w to, że w końcu pojawisz się chociaż na 4-ej edycji SV. Naprawdę. Słyszałem że "na żywo" jesteś zupełnie innym człowiekiem. Daj mi szansę się o tym przekonać.
Propozycja SV latem nie jest wymierzona w kogokolwiek, ani żadne złe moce mnie do tego nie zmuszają :) Wynika ona z rozmów na SV2k10 oraz maili jakie od Was otrzymałem. Tak jak napisałem wcześniej, w pierwszej chwili całkowicie odrzuciłem taką możliwość, nie chcąc robić złej atmosfery. Nawet podczas rozmowy z Dely'm na #atari8, bodajże tydzień temu powiedziałem że SV w lecie nie zrobię. Jednak po głębszym przemyśleniu, podliczeniu "za i przeciw" doszedłem do wniosku, że Lato faktycznie daje mi większe możliwości organizacyjne, a co się z tym wiąże - więcej atrakcji dla uczestników party. Postanowiłem spytać Was o zdanie. Nie traktuje tej ankiety broń Boże jako wyraz osobistego poparcia bądź podziękowania za ostatnie SV ! Kochani, głosujcie tak, jak Wam podpowiada rozsądek. Ja naprawdę na nikogo się nie obrażę jak wygra okres zimowy ! ;) Tyle, że daje mi on po prostu "mniejsze pole do popisu". W Lecie impreza mogłaby trwać nawet pełne 4 dni. Wygra Zima, ok, będę miał więcej czasu na wypoczynek :) Jesteście w komfortowej sytuacji - albo w góry, albo nad morze :) I tu chodzi o Was, ostatecznie zwycięsko to Wy wyjdziecie na tym ;) Mi sprawi to więcej lub mniej obowiązków. Ostatnia edycja SV2k10 dała mi niezłego motywacyjnego kopa. Feedback był niesamowity, niektóre mail'e wydrukuję sobie na pamiątkę i pokażę potomnym jak podrosną :) Nie zamierzam jednak nic robić na siłę. Jeśli temat kolejnej edycji SV skupi na sobie negatywne emocje, to dam sobie zwyczajnie spokój. Atari to moje hobby, wszystkich Was traktuję jako przyjaciół, dzielących tę samą pasję. Jeśli mam być powodem kłótni to nic tu po mnie. Nie ma ludzi niezastąpionych.
3majcie się ciepło.
Atari 4ever!
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2010-12-29 13:21:34)
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)