Temat: Bills At A Glance :-)

Mogło pójść do wątku ciekawostki na aukcjach, ale... niech tam, donoszę o nowym programie finansowym dla Atari. Poza tym w komplecie nowa dyskietka :-) Zaznaczam że nie znam autora, nie osiągam korzyści z tego ogłoszenia.
Za to przy okazji wypróbuję budowanie ankiet :)
Dla osoby, która jako pierwsza umieści odpowiedź, która okaże się prawidłowa, funduję nagrodę - jeden z moich zdublowanych numerów czasopisma Antic (zwycięzcy wyślę listę do wyboru). Ankieta kończy się około 17h przed końcem aukcji. Liczy się tylko pierwszy głos danej osoby - to na wszelki wypadek bo nie wiem jak dokładnie działa ten system ankiet i czy pozwala zagłosować więcej niż jeden raz.

Dely, czy nie ma opcji dzięki której ankieta mogłaby być uruchomiona w ustalonym dokładnie czasie?

-----
Edit:
-----
Dely:
1. czy wyniki ankiety mogą być jawne - tzn. kto oddał głos i o jakim czasie?
2. jest błąd w tłumaczeniu na polski - przy edycji posta z ankietą jest:

============================================================
Resetuj wyniki głosowania  Sprawdź to, jeżeli chcesz usunąć wyniki głosowania
Usuń głosowanie Sprawdź to, jeżeli chcesz usunąć ankiete
============================================================

A powinno być "Zaznacz to" raczej? Pewnie w oryginale było "check this option" ?

Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2010-05-13 11:01:56)

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

2

Odp: Bills At A Glance :-)

Nie można głosować więcej niż raz oraz nie da się uruchomić ankiety o danym czasie. Tak samo nie da się pokazać, którą opcję zaznaczył dany user - mogę prawdopodobnie sprawdzić to w SQL, ale raczej wątpię żeby przy okazji dodawano tam timestamp głosowania. Proponuję, abyś rozlosował nagrodę wśród osób, które zgadły. Ja zaznaczyłem odpowiedź nr 3.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

A z okazji przeniesienia wątku z 16 bitów mój wpis zniknął ;) Też głosowałem na zakres 5-9,99$

Sikor umarł...

4

A dlaczego w tej ankiecie nie ma opcji dla kwoty 25-49,99$? Czy przy tej kwocie jak osiągnie aukcja, to Ty wygrywasz i sobie przyznajesz nagrodę?

Ostatnio edytowany przez Gzynio (2010-05-13 17:50:51)

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

5

mozna cheatowac i podbijac aukcje, hehehe

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

6

jak by jeszcze do czego było :)

Kontakt: pin@usdk.pl

7

Się nie sprzedało ciekawe dlaczego ;-) Niemniej nagroda zostanie rozlosowana i proszę o zgłoszenie się tutaj osób, które zaznaczyły pierwszą opcję w ankiecie.

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

8

Zgłaszam, że nie ja... :P

Sikor umarł...

9

A ja... nie pamiętam ;)
Wydaje mi się, że oddałem głos na pozycję numer 2.

10

Ja zaznaczyłem pierwszą opcję !!! :)

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

11

Ja też! Ja też!

12

No to czekamy jeszcze tylko na trzecią osobę.