Odp: Grzybsoniada 2010
Będę jutro w południe. Do zrobaczenia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Będę jutro w południe. Do zrobaczenia.
Ciekawe o której będą pierwsze zgony ;D
Podziękowania dla Panów Grzybsonów za organizację i takie tam.
słusznie, słusznie
duży i mały Grzybson, przed szeregiem wystąp
order za przygotowanie party w Częstochowie przyjmij :)
dzięki wielkie
Ostatnio edytowany przez jury (2010-05-03 11:44:30)
Fotki? Stuff? :)
Dzięki za imprezkę i do zobaczyska na następnej ;)
Dzięki wszystkim za przybycie, bawiłem się świetnie jak co roku ;) Sala już dokładnie wysprzątana (tutaj wielkie słowa podziękowania należą się mamie, która mooocno pomogła w tym procesie); jutro zdanie kluczy od sali.
Pierwsze foty Dely'ego już masz - http://atariarea.krap.pl/g2010
Stuff z party (gry ze źródłami, prace pozakonkursowe i bonus - pdf z plakatami w różnym formacie) - niedługo, muszę go uporządkować, zaś realtime text, trochę później, gdy go złożę.
No i czas na ogłoszenia biura rzeczy znalezionych - znaleziono siątkę z ubraniami męskimi: dwie podkoszulki (w tym jedna nówka czerwona z logiem Atari, druga nie jestem pewien, ale też z logiem), majciochy, skarpetki, a na dokładkę niebieski ręcznik - czyje, czyje?
Grzybson, było super :) Dzięki wszystkim za parę dni fajnej zabawy. Zdjęć zrobiłam mało, ale podeślę link, gdy tylko zgram.
Co do koszulki - tu masz listę: http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 30#p109030 - czerwona może być jeszcze Sylwii, Mikera lub Larka (z nowych), o ile moja produkcja ;)
Ostatnio edytowany przez Sikor (2010-05-03 18:54:42)
Majty i skarpetki tradycyjnie moje. Ręcznik również. Odbiorę przy okazji.
znaleziono siątkę z ubraniami męskimi: dwie podkoszulki (w tym jedna nówka czerwona z logiem Atari, druga nie jestem pewien, ale też z logiem), majciochy, skarpetki, a na dokładkę niebieski ręcznik
A zaxxona nie znaleziono? ;)
Party bardzo fajne, mimo że termin nieco kontrowersyjny.
Co do koszulek - i Sylwia i ja mamy je "tutaj", także "winni są inni". ;)
Co do party - superhiperzajebiste, mimo, że pierwszej nocy ze 2h spałem, ale co tam. ;)
No i znów Tedec wygrał! :D
http://picasaweb.google.pl/Giulio.Caesa … niada2010# Z góry przepraszam za jakość zdjęć z aparatu. Ale z telefonu są znośne :)
Tom Cat fajna gra, jak będę mieć więcej czasu, to przysiądę się do niej na dłużej.
grzybson: nie zaslaniaj sie porzadkowaniem!
wystawiaj ten stuff!
Ludzie, zdjęcia :) Dely i ja swoje wstawiliśmy.
grzybson: nie zaslaniaj sie porzadkowaniem!
wystawiaj ten stuff!
lol, zależy ci na tym, jakby tam był conajmniej mortal kombat (heh! a może jest) :D
Btw. słyszałem że jello gienialnie zmieniał koło w furze. Nakręcił to ktoś?
Thx za party i panu organizatorowi ;) i ludziom którzy przybyli, było naprawdę świetnie.
Niestety zabrakło bardzo istotnego zdjęcia, więc moim kronikarskim obowiązkiem jest wydobycie tego cennego materiału na światło dzienne :D
Podzięxy dla całego klanu Grzybsonów i wszystkich pozostałych organizatorów!
Ostatnio edytowany przez Cosi (2010-05-04 10:28:12)
World 1st real calculated fractal to to nie jest jednak szacun dla twórcy :) :D ;)
hmk: genialne to moze nie bylo, ale pinokio przy tym polamal zeliwna plyte :P
w sumie ta czesc stuffu ktora mnie interesuje moge od delego dostac :P
Nie żeliwną płytę, tylko "coś z pieca".
hmk: to się nazywa "no cusz" ;)
Fajne foty;)
no i Grzybson z zarostem...
ostatni raz widziałam Cię jak byłeś małym chłopcem =D =D =D
pinokio przy tym polamal zeliwna plyte :P
jak to mowi Pinek na kazdym compo: 'sie zjebalo' : )
Dzieki za zlot, do zobaczenia mam nadzieje wczesniej niz za rok : )
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.142 sekund, wykonano 12 zapytań ]