Odp: Grzybsoniada 2010
jury: piszesz nieprawdę. Spojrzyj tam na emaia do mnie ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jury: piszesz nieprawdę. Spojrzyj tam na emaia do mnie ;)
Jury: aaa@aaaa.pl dziala na pewno :)
Looknij też sobie w źródło - nie każdy bot będzie miał z maila pożywkę.
O kurde, faktycznie jak się wpisze jakąś bzdurę typu aa@bb.pl to idzie.
W takim razie nie wiem jak ja to próbowałem :)
Obywatel Grzybson przypomina - zostało mniej niż 50 dni do zlotu! Mam nadzieję że termin już w kalendarzach zarezerwowany... :)
Tak, tak - tylko żona jakoś krzywo patrzy, gdy mówię, że majówka pod znakiem Atari. :D
Dobrze, że chociaż na działkach.
Lecac na fali Forevera wlasnie sobie kupilem bilecik do Cz-wy coby na Grzybsoniade wpasc . Wiec jak ktos chce jakies zaprogramowane epromy czy inne moje wynalazki to niech sie zglasza bo czasu malo a lece tylko z podrecznym.
Czasu coraz mniej!
Ale pieniążki może będą jakieś małe pod koniec kwietnia, to jakoś wyżyję i może przyjadę, bo się za Wami stęskniłam.
A teraz spać, rano operacja ;D
Lecac na fali Forevera wlasnie sobie kupilem bilecik do Cz-wy coby na Grzybsoniade wpasc . Wiec jak ktos chce jakies zaprogramowane epromy czy inne moje wynalazki to niech sie zglasza bo czasu malo a lece tylko z podrecznym.
No i co ja mam teraz zrobic?
Zegar tyka, wg dzisiejszych wskazań tylko 30 dni!
Jeśli ktoś chce numer kontaktowy do organizatora, to proszę zgłaszać się na priv.
Podaję publicznie numer do organizatora: 0-700 500 500 ;P
P.S. - ktoś coś dłubie na party, bo nie wiem, czy atarkę zabierać :D
Nie, to nie ten numer :) 0-700 006 502 :P
Pragnę przy okazji wszystkich lojalnie uprzedzić - prace na compo będę zbierał razem z wejściówkami, czyli na dzień dobry, ostatecznie w sobotę rano. Powód? Bardzo prosty - chcę w sobotę przygotować stanowisko, przy którym każdy będzie mógł przetestować gry konkursowe. W takim konkursie pokaz tylko na projektorzy to jak sami już wiecie trochę za mało....
Jeszcze jedno - wytropiłem błąd w regulaminie :P Myślałem "3 dni na poprawki bugów", a napisałem 3 tygodnie :P Spłodziłem już nawet aneks do regulaminu :)
A bedzie hardware compo?
Poproszę o game compo. Starring Missile Command - funduję kasetki i browar dla zwycięzcy.
Czyli dla siebie? :P Przecież wszyscy wiemy, że jesteś mistrzem Missile Command :P
oho, grzybek mnie ubiegl ;)
Ja, podobnie jak w poprzednim roku, nie biorę przecież udziału. Co za podłe insynuacje :)
Uuuu a ja nawet cwiczylem :P Ale niestety na Grzybsoniadzie 2010 nie bede. Party w dlugi weekend majowy to naprawde nie byl najlepszy pomysl. Przegralem glosowanie 2:1 z reszta rodziny i zamiast walczyc w Missile Command bede ganial z wozkiem wokol jeziora.
Zycze dobrej zabawy i niech wygra najlepszy! (po Dely'm rzecz jasna ;) )
EDITED: Dely - a moze w Krakowie za tydzien bedziesz udzielal korepetycji z MC? :)
Ostatnio edytowany przez nosty (2010-04-01 22:43:35)
Jednak z braku perspektyw finansowych, w tym roku pass :< Lekarze zdarli mnie w tym miesiącu bardzo srogo, a dopiero 2-gi...
Mam nadzieję, że coś dociułam do Głuchołaz :(
Tak sobie czytam regulamin compo ... i nijak nie mogę znaleźć pkt. 9, który to został zmieniony :)
Poprawione, wychodzi na to że liczyć nie umiem. No i dowiedziałem się, że jednak ktoś to czyta... ;)
Reminder; dzisiaj licznik wskazuje 19 dni, hehe ;) Jakieś gierki ktoś pisze?
Aha, nie napisałem odpowiedzi Dely'emu odnośnie Missile Command Compo - otóż skoro jest sponsor, to i compo się znajdzie... ;)
Ostatnio edytowany przez grzybson (2010-04-11 21:32:44)
Że tak się nieśmiało spytam: ktoś jakieś produkcje przywiezie, czy tylko pić jedziemy? Bo ja tym razem z przyczyn ogólnie znanych (deadline dopuszcza regulaminowe opóźnienia) nic nie robię, a pić nie mogę? Aha, ognisko będzie?
Ostatnio edytowany przez Sikor (2010-04-12 22:08:03)
Regulamin dopuszcza opóźnienia "deadline'u", ale tylko na załatanie bugów, które wynikną w trakcie testowania programów przez przybyłych. Każdy przypadek rozpatrywany będzie osobno, poza tym napisałem: "autor może poprosić", co jest różne od "autor zawsze dostanie" ;) Ale może dajmy sobie już z tym spokój, znam twoje stanowisko i je szanuję.
Poza tym będzie Missile Command Compo i tu na obsuwy z deadline'em nie na miejsca ;)
Jasne, że ognisko będzie, o ile pogoda nam planów nie pokrzyżuje :) A jakby co, to mam jeszcze grilla z zeszłego roku, także damy radę :)
Ostatnio edytowany przez grzybson (2010-04-12 22:47:10)
Z największa przyjemnością mogę oznajmić, iż mamy już pierwszą grę konkursową ;)
Czasu zostało coraz mniej, więc tak nie śmiało spytam - kto i kiedy przyjeżdża?
ja bede z piatek... koncze robola o 16tej i jadem. bede, jak dojade ;)
Coraz mniejsze szanse na mnie :(
ja planuję wyjechać w piątek rano
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.099 sekund, wykonano 13 zapytań ]