1

Temat: Grzybsoniada 3miasto trip?

Atarowcy z trójmiasta czy ktoś ma chęć wybrać się na Grzybsoniadę??

Chętnie bym pojechał swoim autem
**(fabia kombi tdi z klimą pali jakieś 5on w trasie przy dość spokojnej jeździe)...**

W jedną stronę jest to ok. 500km, w dwie strony 1000km, koszt paliwa to jakieś 250pln w dwie strony(zakładając on po 5pln)
Jeśli jechała by jedna osoba + ja to 125pln na głowę, dwie osoby + ja 83 pln na głowę.
Oczywiście przyjadę pod wskazany adres w 3city, do bagażnika spokojnie można zmieści parę Atarek!

Jest ktoś chętny?
Na pewno chciałbym wyjechać w piątek bardzo rano (6rano)...

Ostatnio edytowany przez AS... (2011-05-11 12:03:19)

Odp: Grzybsoniada 3miasto trip?

AS: gdyby nie choroba, to bym się wybrał :/ Wybrałbym się i tak, ale już się na weekend zapowiedziała rodzina z rosołkiem - nie wypada odmówić.

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

3

Adam Klobukowski napisał/a:

AS: gdyby nie choroba, to bym się wybrał :/ Wybrałbym się i tak, ale już się na weekend zapowiedziała rodzina z rosołkiem - nie wypada odmówić.

Hmm, a co to Adamie za choroba, że rodzina z rosołkiem zapowiada się na 3 tygodnie wprzód...?

Sikor umarł...

4

AS... napisał/a:

Na pewno chciałbym wyjechać w piątek bardzo rano (6rano)...

Inna godzina nie wchodzi w gre  ? ;)

"wszystko się kiedyś kończy......."

5

Oczywiście że wchodzi!!!!
MOżemy pojechać w czwartek nocą itd. itp.

Stryj podaj mi swój telefon, tak będzie o wiele szybciej i łatwiej!

6

:D ja tu myślałem o piątku i godzinie późniejszej ;p

"wszystko się kiedyś kończy......."

7

dawaj numer telefonu do Siebie!
Spoko też tak możemy pojechać :P

AS: poważna.

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

9

?

10

Żeby wprowadzić trochę zamętu, pragnę zaznaczyć iż party-place może być otwarte już od czwartku wieczorem ;)

grzybson/SSG^NG

grzybson napisał/a:

Żeby wprowadzić trochę zamętu, pragnę zaznaczyć iż party-place może być otwarte już od czwartku wieczorem ;)

Trudno mi się w tej kwestii wiążąco wypowiedzieć - ja będę miał urlop, ale nie wiadomo, jak tam Pan Drewniak.

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

12

grzybson napisał/a:

No! Masz szczęście! :) Bo mnie ( z ewentualnym innym chętnym ) spodziewaj się w czwartek pod koniec dnia ( zakres od 22 do 24 ) więc otwarte musi być! :D No chyba że sypnie śniegiem jak na SV to będę o 3 rano w piątek ;)

Ostatnio edytowany przez jury (2011-05-12 11:54:50)

13

grzybson napisał/a:

Grzybku,
a obok party place jest jakiś tani nocleg (nie hotel)...
Masz może jakiś namiar na coś takiego ???

14

To on się na swojej stronie naprodukował a Ty nawet tam nie zajrzałeś :P

http://atari.pigwa.net/party/index.php? … mp;lang=pl

Edit:
A, sorki, nie zauważyłem że nie chcesz hoteli :D

Ostatnio edytowany przez jury (2011-05-12 12:44:36)

15

W pobliżu raczej nie, ale po pijaku można dodreptać do hoteliku (z knajpą mordownią) koło katedry. 2x mi się udało o porach mocno niestosownych... A jak nie chcesz hotelu to co? Agroturystyka jest na miejscu ;)

16

A masz namiar???
Jak pisałem chodzi mi o tani nocleg, nie hotel :P Bo hotel nie jest tani :P

17

Ciężko o coś taniego w okolicy; to co znalazłem w miarę sensownego jest na stronie. Poza tym niektórzy, trzeba przyznać nadużywają terminu "Hotel". Obczaj lokację, którą wskazał Vasco (o ile się nie mylę mówił o tym - http://www.haga.pl/index.php?id=ohotelu).

A jak nie to możesz kimać w akademikach (Maluch, Skrzat, Herkules); niestety to daleko od party-place, ale jest bezpośredni autobus.

grzybson/SSG^NG

18

DZięki Grzybek! Cena przejdzie :)
Ostatnie pytanko daleko jest to od party place???

19

Haga? Mapy google prawdę Ci powiedzą: Klik!

grzybson/SSG^NG

20

Dzięki Grzybku :P