76

Odp: Król trollowania na Atari Area...

hororus napisał/a:

Przeczytałem cały ten wątek i stwierdzam, że Sikor jest psychiczny.

No i *uj, ulżyło Ci? Jestem nie tylko psychiczny, ale i fizyczny, a co? żal ci d*ę ściska? Przypominam, że do jazd na mnie jest założony odpowiedni wątek: http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?id=8238 - tam możecie sobieulżyć, jak wam to potrzebne. We wszystkich innych będę kontratakował personalnie jazdy na mnie - więc horrorus weź se na wstrzymanie, możesz moje wątki ignorować, mam to gdzieś.

hororus napisał/a:

I to jest klucz do moozgu Sikora. Wydaje mi się, że wynika to z zazdrości, a może i jakaś zawiść się pojawia? A może się mylę?? ;)

Hohohoho, rozpracowałeś mnie. Masz klcz do mojego pokręconego ego ;P Ciekawe, czy do własnego też masz? No tak, klucz musi być do czegoś... Przykre to, ale prawdziwe.

Niezłe ;P Jest tylko jeden błąd: patrząc na mojego avatara powinieneś zdjcie wkleić do drugiej postaci. Ale ogólnie - pomysł przedni ;)

Sikor umarł...

77

Odp: Król trollowania na Atari Area...

Enough. Sikor, nie zakładaj proszę więcej wątków służących do siania nienawiści, bo widzisz sam co się dzieje. I nie, nie dam Ci możliwości polemiki w tym temacie, ponieważ albowiem gdyż go zamykam z powodu narastania ilości bluzgów i eskalacji agresji.

I żeby była jasność, nie zabraniam nikomu możliwości tworzenia dyskursu, nawet na kontrowersyjne tematy, jest tylko jeden warunek - bez rynsztoka i argumentów "No i *uj, ulżyło Ci?". To Bałagan, a nie spluwaczka.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.