Jak w temacie - z powodu deko przedłużającej sie choroby i w związku z tym trudnej sytuacji finansowej trza się zacząć pozbywać części rzeczy :( Na szczęście ten tytuł jeszcze posiadam.
W temacie: nigdy nie otwierany, stan sklepowy, oczywiście folia ;) Było tego swego czasu sporo, jednak teraz widzę, że rzadko na alledrogo i na ebayu się trafia - ma już swój wiek. Sprzedaż w formie licytacji, wolę, by trafiło do kolekcjonera od nas niż gdzieś w świat, tym niemniej - jak nie będzie chętnych, pójdzie na ebay.
Licytujemy jawnie, od 40 złociszy w górę. Kończymy w niedzielę, 28 lutego, o 20:00. Zwycięzcy podam numer konta do wpłaty - należy doliczyć koszt wysyłki (paczka Poczta Polska, według cennika, do 1kg - bo taka jest najmniejsza wagowo) lub odbiór osobisty (Warszawa, Grzybsoniada, Głuchołazy - na inne party mogę przekazać przez kogoś ewentualnie), wiadomo, bez kosztów. Zależy mi tylko, aby ewentualne pieniążki za "wygraną" licytację jak najszybciej znalazły się u mnie na koncie (lub w portfelu).
Niestety, life is brutal, więc pewnie jeszcze coś znajdę, bo najprawdopodobniej jeszcze dłuższą chwilę będę na zwolnieniu lekarskim... :( Zapraszam chętnych do podawania swoich propozycji cenowych, wygrywa najwyższa oferta...
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.