Temat: [S] Atari 130XE PAL
ZDJĘCIA: https://drive.google.com/drive/folders/ … drive_link
Wystawiam na licytację. Cena wywoławcza 130 PLN, postąpienie co najmniej 10zł. Wygrywa oferta zapisana poniżej do najbliższego wtorku, 24.09 do 21:00 włącznie.
Przetestowane:
- Wyświetlanie przez wyjście monitorowe, s-video - OK
- Self Test - OK
- Uruchamianie kartridży - OK
- Ładowanie z SIO2SD - OK
- GTIA w SysInfo - wydaje się OK. Zdjęcia z ekranu na monitorze Samsung 711 MP po s-video
- Działanie dżojstików, wiosełek i myszy Amiga/ST- OK (program Kuby)
Widoczna poprawka na płycie (dwa niebieskie przewody) jest fabryczna, w innym egzemplarzu tej samej wersji płyty mam dokładnie taką samą.
Obudowa bez uszkodzeń, wyczyszczona pianką, w środku odkurzona. Zgubiłem jedną śrubkę. Bez niej wszystko trzyma się dobrze, ale będę się starał znaleźć przed wysyłką.
Klawiatura na sprężynkach, ta bardziej preferowana (nie na gumkach). Klawisz "inverse" zdjęty tylko do pokazania sprężynki i poprawnie założony z powrotem. Jest oczywiście sprawny.
Zwycięzca licytacji może dokupić oryginalny zasilacz za ok. 10% ceny komputera, ale dogadamy szczegóły na końcu.
Wysyłka paczkomatem po zapłacie (Revolut, Blik, przelew bankowy) i przysłaniu opłaconego kodu do paczkomatu. Wysyłam w 1 dzień.
Ew. można zamówić i opłacić jakiegoś kuriera z odbiorem ode mnie.
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2024-09-17 20:49:23)
<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.