Odp: Niedziałające klawisze - 65XE
ale mam jeszcze komodę, zawsze się w niej coś może zepsuć
Na przykład wymień joystick z portu 1 na port 2 przy włączonym kompie... :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale mam jeszcze komodę, zawsze się w niej coś może zepsuć
Szczerze mówiąc notorycznie to robiłem z C64 i nie udało mi się żadnego uwalić w ten sposób.
Znaczy się- masz nowszą wersję. Wyjmij cartridge, odwróć o 180 stopni, włóż do kompa, potem powtórz operację - metoda Pinokia :P
Możesz też nawtykać spinaczy biurowych w różne złącza i włączyć sprzęt, względnie walnąć kilka razy o podłogę... Na pewno jakaś metoda się znajdzie ;)
Ostatnio edytowany przez wieczor (2014-09-10 23:32:06)
Odwróconego kartridża nie próbowałem, lecz z największą przyjemnością... nadal nie będę próbował. W końcu Commodore to taki Atari, tylko pisze się przez "C".
To był żart, ale Pin tak zrobił na Grzybsioniadzie. Widok opadu szczęki u Nitro bezcenny (po tym, jak Nitro powiedział Pinkowi, aby pokazał mu cokolwiek na Atari, czego nie da się zrobić na C64) :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 7 zapytań ]