Tak pytam osoby, które z informatyką mają się lepiej niż ja? Będzie to wreszcie w miarę przyzwoity system?? Na szczęście zaliczam się do grona tych szczęśliwców, których Vista ominęła szerokim kołem i omijać będzie do końca życia. Póki co toleruję XP-ka, którego mam zainstalowanego, ale przymierzam się do zmiany kompa i chcę poczekać do oficjalnego wprowadzenia siódemki. Warto??? Ktoś coś może wie już na ten temat?? Generalnie istotne jest dla mnie to czy jest to kolejny system dla debili informujący "dymkami" o każdej akcji podjętej przez użytkownika i oczekujący potwierdzenia lub zanegowania na kolejnym, wspaniałym "dymku". Glory Bill Gates - ty jełopie!!! ;) Druga rzecz to kompatybilność programów i gier poniekąd dedykowanych XP (a przynajmniej wychodzących w tych czasach). Będzie mi to coś chodzić na tym systemie?? No i ogólnie co i jak w tej monopilistyczne trawie piszczy? :)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.