Looknijcie tu:
http://www.youtube.com/watch?v=tjcvR5Mc … dded#t=134
I co, podoba się ?
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Programowanie - 8 bit » Przepiękne ! Koderzy do pracy !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Looknijcie tu:
http://www.youtube.com/watch?v=tjcvR5Mc … dded#t=134
I co, podoba się ?
Cholernie pomysłowe. Bardzo podoba mi się sposób wizualizacji pamięci. Takie coś można dodać do istniejącego emulatora.
laoo: masz na myśli atari++ ;) ?
a mnie się również cholernie podoba wizualizacja pamięci! szczególnie "difference mode"... powala. Widać wszystko jak na dłoni... dekompresję, copy, move. REWELACJA :)
seban
ten zumowany ram calkiem fajne.
Zaraz się pewnie okaże, że anima we flashu. Ale jeśli nie to rewelacja.
dely, działa ! :) właśnie sprawdziłem :D
zoomowanie ramu "kółkiem" myszy.
Kurka, koderzy liczymy na Waszą pomysłowość i pracowitość. Chciałoby się mieć coś takiego dla JIL !
znowu bedzie wezmy sie i zmusmy laoo ;)
ale pomysl jest naprawde wysmienity
to pewnie teraz żeby napisać jakieś narzędzie do XE/XL potrzebna znajomość DirectX albo OpenGL :P
tebe, wystarczy SDL.
Dla mnie bomba :) Powala na kolana.... Fajna sprawa szczeólnie do debuggingu oraz reverse engineering. Można zaoszczędzić lata świetlne szukania błędów. Niestety wątpię, że kiedykolwiek powstanie 100% emulator z takimi bajerami, skoro od 10 lat nala trwa walka o kompatybilność, a na rynku są już nawet emulatory C64 w Javie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Programowanie - 8 bit » Przepiękne ! Koderzy do pracy !
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 62 zapytań