1

jak w temacie szukam przewodu 13DIN
najepiej oba konce na wtyk meski
potrzebuje 2 przewodow

2

Wtyki masz tutaj:

http://multisort.pl/product/3045.Wtyk%3 … tykow.html

gotowego przewodu raczej nie dostaniesz... pozostaje tylko udać się do jakiegoś sklepu elektronicznego i zakupić stosowny przewodzić i połączyć sobie wtyki.

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

3

Ja ze swojej strony zrobię reklamę Duddiemu, który się wyspecjalizował w dobrej jakości kabli, do ST też u niego zamawiałem. Namiary znajdziesz na Allegro, albo tutaj.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4 Ostatnio edytowany przez kowal (2009-09-15 12:43:51)

ok dzieki za namiar
wiem ze w TME maja koncowki moge sobie sam zrobic w ostatecznosci ale wlasnie nie chce mi sie dłubac przy kablu jesli ktos takowy ma gotowy. BTW jak ktos ma ten kabel lub wtyk i wie jaka tam jest srednica przewodu samego w razie czego zebym wiedział jaki kupic pod te wtyczki aby naszło złacze bez problemu
Na allegro sa przewody ale sa za długie 5m  do zmieniarki płyt ale cena z kosmosu i jeden koniec jest katowy. potrzeba mi takiego na 2m max 3m. Na jakosci mi mi nie zalezy jesli chodzi o jakos przewodu i ekranowanie bo akurat potrzeba mi tego jako złacza do kontrolera ale takie samo było w atari do video. No nic zagadam do Dudiego i zobacze co mi zaoferuje.