Mam do sprzedania Atarkę 1040 STF ideał, klawisze nie mają koloru żółtego sera, wszystko działa bez zarzutu i jest pięknie zachowane. Cena jaka mnie interesuje to min. 90zł, dodatkowo za 5zł mogę dorzucić kabel zasilający

"Mieliśmy 2 paczki trawy, 75 granulek meskaliny, 5 arkuszy kwasu, pół solniczki kokainy. Całą plejadę stymulantów i barbituranów. Litr tequli, litr rumu, karton piwa, pół litra eteru i dwa tuziny amelu. Nie potrzebowaliśmy wszystkiego, ale jak człowiek zacznie zbierać dragi - trudno skończyć. "

2

Kiedyś chciałem mieć dużego brata, ale mi przeszło.

To jeszcze napisz jaki układ klawiatury do pełnej oferty....

3

Qwertz

"Mieliśmy 2 paczki trawy, 75 granulek meskaliny, 5 arkuszy kwasu, pół solniczki kokainy. Całą plejadę stymulantów i barbituranów. Litr tequli, litr rumu, karton piwa, pół litra eteru i dwa tuziny amelu. Nie potrzebowaliśmy wszystkiego, ale jak człowiek zacznie zbierać dragi - trudno skończyć. "

4

Sprzedane, Temat Do Zamknięcia